Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Reading" treneris: "Pīrss progresē blakus lieliskajam Gorkšam"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Reading" treneris: "Pīrss progresē blakus lieliskajam Gorkšam"
Braiens Makdermots
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Pēc vakar izcīnītās uzvaras Čempionātā Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" treneris Braiens Makdermots slavējis visu komandu, labā nozīmē pieminot arī Latvijas izlases aizsargu.

Kaspara Gorkša "Reading" vakar izcīnīja savu 10. uzvaru pēdējās 13 spēlēs, ar 1:0 uzveicot "Burnley" un paceļoties uz augsto 3. vietu (šodien notiks vairākas Čempionāta spēles, un var nākties atkāpties). Pēc mača Redingas treneris Braiens Makdermots sacīja: ""Burnley" ir laba komanda, tāpēc šī mums ir liela uzvara. Mums ir izveidojies kolektīvs, kas zina, kā gūt uzvaras. Šonedēļ trīs spēlēs guvām trīs uzvaras, visos trīs mačos neļāvām pretiniekam gūt vārtus - mums jābūt apmierinātiem. Šodien viņiem bija iespējas, mums bija iespējas, taču iesita Robertss - pazīstu viņu ilgu laiku, atceros viņa debiju 17 gados un tagad viņš ir... vecāks nekā 17 gadu vecs [34 gadi - aut.piez.]! Viņš komandai dod daudz, trīs vārti četrās spēlēs runā paši par sevi, un arī tabulā jūs varat redzēt viņa doto efektu.

Jā, arī Adams Federiči parādīja lielisku sniegumu, atvairīja pāris bīstamus sitienus. Viņš strādā ļoti, ļoti smagi, trenējas katru dienu - viņa dzīves uztvere ir pareiza, viņš dara visu, lai uzlabotu savu sniegumu. Centra aizsargs Pīrss viņa klātbūtnē arī kļūst labāks. Spēlējot blakus lieliskajam Gorkšam, viņš iemācījies daudz. Nospēlējām ceturto sauso spēli pēc kārtas - tas ir ikviena nopelns. Tagad atgriezīsimies pie treniņiem, lai vēlāk dotos uz Midlsbro."

Nākamo spēli "Reading" aizvadīs nākamo sestdien, 25. februārī, izbraukumā pret "Middlesbrough", kas arīdzan pretendē uz TOP6. Vēl pieminēsim, ka šodien par "Leeds United" jauno treneri kļuvis no QPR atlaistais Nīls Vornoks - arī Līdsa, kuru līdz šim trenēja Saimons Greisons (bijušais "Blackpool" treneris), cer iekļūt TOP6, un var apgalvot, ka Gorkšs un Vornoks tagad būs konkurenti. Vornoks izteicies, ka "Leeds United" ir klubs, kuram būtu jāspēlē Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
Reading | RFC Scores, News, Transfers, Fixtures
BBC - Homepage

 +45 [+] [-]

, 2012-02-18 16:52, pirms 13 gadiem
Nu,nu .Tiks premjerlīgā un lieliskais Gorkšs vairs nebūs vajadzīgs.

 +18 [+] [-]

, 2012-02-18 16:59, pirms 13 gadiem
Es progreseju 6dienas ritos kad blakus man ir ''Lieliskais'' 2L Apinitis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +36 [+] [-]

, 2012-02-18 17:10, pirms 13 gadiem
Nu lai nu kurš championship spēlētājs, bet Gorkšs jau nu būtu pelnījis iespēju uzspēlēt EPL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2012-02-18 17:11, pirms 13 gadiem
Nu jā, kopš Kaspars pievienojās Reading viņi iet tikai uz augšu! Lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: vitas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-19 01:35, pirms 13 gadiem
labi, sarunats
Reading (ari Gorkshs) un Leeds parceljas uz EPL
atliek tikai nokartot formalitates