Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševs: "Ceru, ka Starkovs man pievērš uzmanību"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Doroševs: "Ceru, ka Starkovs man pievērš uzmanību"
"Qabala" (Doroševs zaļganajā kreklā)
Foto: www.gabalafc.az

Pirms sestdien gaidāmās spēles Azerbaidžānas čempionātā futbolā Latvijas vārtsargs Pāvels Doroševs, kurš pārstāv "Qabala" vienību, sniedzis interviju azerisport.com, stāstot par Azerbaidžānas un Latvijas čempionātiem, cerībām tikt izlasē un šo to citu.

Jau otro sezonu Latvijas vārtsargs Pāvels Doroševs (29) spēlē Azerbaidžānā, kur ir visai stabils pamatvārtsargs "Qabala" komandā. Ja pērn "Qabala" čempionātu noslēdza 8. vietā, tad šogad šis klubs turas kopā ar līderu grupu, pēc 15 kārtām esot 5. vietā turnīra tabulā - tikai četru punktu attālumā no Baku "Inter", kurā spēlē divi citi mūsu futbolisti - Andrejs Rubins un Ģirts Karlsons. Doroševs šosezon vairākkārt ar savu pārliecinošo sniegumu palīdzējis "Qabala" komandai tikt pie panākuma, un nu, izcietis divu spēļu diskvalifikāciju par sitienu pretiniekam, gatavojas sestdienas mačam pret 3. vietā esošo "Khazar Lenkoran". Pirms spēles Doroševs sniedzis interviju azerisport.com portālam.

"Šosezon komandā valda uzvarētāju gars. Protams, sestdien gribas uzvarēt, un ar tādu noskaņojumu arī iziesim laukumā," par gaidāmo svarīgo spēli stāsta mūsu vārtsargs. "Mums katra spēle ir kā izšķirošā. Pirmā sešinieka komandas cita citai atņem punktus. Ar ko mēs esam sliktāka par citām vienībām? Jā, esam provinces komanda, taču veidojas īsta komanda ar bāzi un stadionu. Skaidrs, ka mēs kādam esam izjaukuši plānus, taču mani tas neinteresē - galvenais ir kluba panākumi!"

Intervijā Doroševs arī tika aicināts salīdzināt Azerbaidžānas un Latvijas čempionātu līmeņus: "Azerbaidžānā ir ļoti spēcīgs čempionāts. Pagājušajā gadā tas nebija tāds kā tagad. Komandas rāda labas kvalitātes futbolu, arī leģionāri ir diezgan labi. Es te progresēju. Ja te grūta ir katra spēle, tad Latvijā pret dažiem klubiem mierīgi spēles laikā varētu iedzert kafiju."

Lūgts vērtēt savas izredzes iekļūt Latvijas izlases kandidātu pulkā, Doroševs saglabājis optimismu: "Latvijas prese seko līdzi leģionāriem Azerbaidžānā. Es ceru, ka izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs man pievērš uzmanību." Intervijā Pāvels stāsta sīkāk par Azerbaidžānas čempionātu, tā uzbrucējiem un gaidāmo maču sestdien. Pilnu interviju (krievu valodā) ar Pāvelu Doroševu varat lasīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
azerisport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-12-17 14:23, pirms 14 gadiem
aj aj.. noroc noroc LV futbolu.. pamēģini padzert kafiju... nošaušu

  +1 [+] [-]

, 2009-12-17 14:47, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: aj aj.. noroc noroc LV futbolu.. pamēģini padzert kafiju... nošaušu
Jaunēkli, ar vārdiem Rīga, ar darbiem aizkrāsnē...

  -3 [+] [-]

, 2009-12-17 14:55, pirms 14 gadiem
es pievēršu uzmanību, patīkams jaunietis

  +7 [+] [-]

, 2009-12-17 15:55, pirms 14 gadiem
... Vaņins,..Koļiņķo, Romanovs... un šis vēl taisās tikt izlasē? ja nu vienīgi sapņos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-17 19:49, pirms 14 gadiem
arrived rakstīja: ... Vaņins,..Koļiņķo, Romanovs... un šis vēl taisās tikt izlasē? ja nu vienīgi sapņos..
slapjajos sapņos

     [+] [-]

, 2009-12-17 23:49, pirms 14 gadiem
Doroševs ir labs vārtsargs, taču pagaidām, kad izlasē spēlē Vaņins, Koļinko un Romanovs, viņam tur vietas nav!