Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam un Doroševam uzvaras ārzemēs, Ivanovam jauns treneris

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam un Doroševam uzvaras ārzemēs, Ivanovam jauns treneris
Viktors Morozs
Foto: www.sportni.bg

Šodien spēles ārzemju futbola čempionātos aizvadījuši vairāki mūsu futbolisti. Uzvaru Bulgārijā izcīnīja Viktors Morozs un Sofijas "CSKA", Azerbaidžānā pie panākuma tika Pāvels Doroševs un "Qabala", savukārt DĀR pie jauna trenera ticis Deniss Ivanovs.

Bulgārijas čempionātā futbolā šovakar 9. kārtas spēlē Sofijas "CSKA" viesos ar 1:0 pieveica turnīra pastarīti "Botev", pateicoties Ivana Stojanova otrā puslaika sākumā gūtajiem vārtiem. Viktors Morozs Sofijas superkluba sastāvā laukumā devās uz maiņu 58. minūtē. Līdz mača beigām balsta pussarga pozīcijā spēlējošais Viktors palīdzēja savai komandai nosargāt vārtus neskartus. Tāpat Morozs vienreiz bīstami sita pa mājinieku vārtiem, kā arī 89. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti par rupju spēli. Pēc deviņām kārtām "CSKA" ar 25 punktiem ir čempionāta līdere, tuvāko sekotāju "Chernomorec" apsteidzot vien par diviem punktiem.

Ukrainas Premjerlīgā futbolā šovakar 10. kārtas spēlē Krivijrigas "Kryvbas" izcīnīja pirmo uzvaru, savā laukumā ar 4:0 sagraujot "Zorya" vienību. Artūrs Silagailis gan mačam nebija pieteikts. Viņš vakar "Kryvbas" dublieru rindās aizvadīja visu maču un nopelnīja dzelteno kartīti pret "Zorya" dublieriem (0:1). Ar četriem punktiem desmit mačos "Kryvbas" ieņem pēdējo, 16. vietu, turnīra tabulā.

Azerbaidžānas čempionātā futbolā 7. kārtas mačā šodien "Qabala" ar mūsu Pāvelu Doroševu vārtos savā laukumā ar 2:1 pieveica "Olimpik", kuras rindās visu maču laukumā pavadīja Latvijas uzbrucējs Nikolajs Kozačuks - viņš arī izpelnījās brīdinājumu. Savukārt tikko Genādija Soloņicina "Simurq" ar 2:0 pieveica "Karvan". Soloņicins laukumā devās uz maiņu 79. minūtē.

Savukārt Denisa Ivanova pārstāvētais Keiptaunas "Ajax" DĀR čempionātā turpinās spēlēs cita galvenā trenera vadībā. Līdzšinējais komandas vadītājs vācu turks Muhsins Ertrugals nav spējis atteikties no Turcijas augstākās līgas kluba "Sivasspor" piedāvājuma, tāpēc emocionāli nācies pamest DĀR. Viņa vietā "Ajax" turpmāk vadīs holandietis Fope de Hāns, kurš pazīstams kā ilggadējs "Heerenveen" galvenais treneris (strādāja klubā no 1985. līdz 2004. gadam), bet pēdējo gadu laikā de Hāns vadīja Nīderlandes U-21 izlasi. Viņš pie "Ajax" stūres debitēs rīt vietējā čempionāta mačā pret "Bloemfontein Celtic".

Skotijas 1. līgas čempionāta pie neizšķirta izdevās tikt Naura Bulvīša pārstāvētajai "Inverness CT", kas nospēlēja 1:1 ar "Dunfermline". Nauris laukumā pavadīja 90 minūtes, nospēlējot droši aizsardzībā. Tikai vienā no epizodēm pašā spēles sākumā viņš ļāva pretiniekam tikt garām, kas gandrīz beidzās ar vārtu zaudējumu.

Izmantotie resursi:
fpl.ua
pfl.az
gong.bg
ajaxct.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-10-17 19:13, pirms 15 gadiem
Cerams ka treneris pildīs savas ieceres un ņems Ivanovu līdzi uz savu klubu

     [+] [-]

, 2009-10-17 19:16, pirms 15 gadiem
vai ta ivanova treners neteica ja es brauksu kur citur trenet ivanovu nemsu lidzi

  -3 [+] [-]

, 2009-10-17 19:25, pirms 15 gadiem
Ivanovs Dodas uz Turciju : piv.pivpiv.dk

     [+] [-]

, 2009-10-17 19:33, pirms 15 gadiem
Nu Ertrugals izteicies, ja nāksies iet uz citu klubu viņš Ivanovu ņems līdzi

     [+] [-]

, 2009-10-17 19:57, pirms 15 gadiem
Nu cerēsim, ka Ivanova spēles laiks nemainīsies jaunā trenera vadībā, jo viņš jau bija nostabilizējies kā pamatsastāvā spēlētājs.

     [+] [-]

, 2009-10-17 20:15, pirms 15 gadiem
Sivasspor pagājušo gadu nepalika otrie Turcijas čempionātā? nu ļoti, ļoti ceru, ka treneris būs turējis savu vārdu, un ņems Ivanovu līdzi! būs labāk arī izlasei, tuvāk Latvijai tomēr, un spēles līmenis arī ir augstāks! Lai gan godīgi sakot šaubos, ka Ivanovs spēlēs Sivassporā, jo tomēr tikai nesen noslēdza trīs gadu līgumu ar Ajax...

     [+] [-]

, 2009-10-18 00:02, pirms 15 gadiem
Būtu jau jauki, ja Ivanovu paņemtu uz Turcijas čempi. Lai gan tikko noslēdzis diezgan ilgu līgumu, Ivanovs nekur tuvākajā laikā nebrauks. Moš, varbūt tikai nākamajā vasarā, ja vecais treneris nebūs par viņu aizmirsis un vajadzēs aizsargu. Cītādāk nedomāju, ka Denisu tik viegli palaidīs prom no DĀR. Vieta laba, klubs labs - kāpēc gan, lai kaut ko mainītu. Treneris būs holandietis, moš, tagad būs labāki sakari ar "Ajax" no Amsterdamas!

Katrā ziņā, lai veicas Denisam!