Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Iespējams, svētdien vēl nevarēšu spēlēt"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Cauņa: "Iespējams, svētdien vēl nevarēšu spēlēt"
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR TASS/Scanpix

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa Sportacentrs.com atklāja, ka viņa piedalīšanās svētdien paredzētajā Krievijas Premjerlīgas 5. kārtas spēlē pret "Mordovia" ir apdraudēta neliela savainojuma dēļ.

Cauņa šonedēļ neliela savainojuma dēļ pārsvarā trenējies pēc individuālas programmas, bet šodienas treniņu izlaidis. Pēdējās medicīnas pārbaudes Latvijas izlases pussargam paredzētas rīt no rīta. Pēc tam arī kļūs zināms, vai viņš varēs ar komandu doties uz Saransku, kur svētdien CSKA jāaizvada Krievijas čempionāta 5. kārtas mačs.

CSKA pirmajās četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi tikpat zaudējumu, ar sešiem punktiem ieņemot 9. vietu turnīra tabulā. Līdere ar perfektu rādītāju jeb 12 punktiem ir "Zenit".

Maskaviešiem problēmu sastāvā pietiek arī bez Cauņas savainojuma. Muguras savainojuma dēļ aptuveni divus mēnešus izlaidīs Seidū Dumbijā. Kotdivuāras uzbrucējs šobrīd ārstējas Ženēvā. Pagājušajā sezonā Dumbijā bija Premjerlīgas labākais vārtu guvējs, iesitot 28 reižu.

Dumbijā izkrišana no sastāvā atstāj CSKA bez nominālajiem uzbrucējiem, jo no ceļgala savainojuma vēl nav atguvies Tomāšs Necids. Savukārt 19 gadus vecais Ahmeds Musā pārsvarā tiek izmantots vidējā līnijā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-17 21:06, pirms 12 gadiem
jā žēl, tādai komandai varētu i iesist kādu golu