Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Būtu ļoti patīkami uzspēlēt pret "Skonto""

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs: "Būtu ļoti patīkami uzspēlēt pret "Skonto""
Viktors Morozs (pa kreisi)
Foto: www.cska.bg

Jau ziņojām, ka gadījumā, ja Rīgas "Skonto" divu spēļu summā UEFA Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtā apspēlēs īru "Derry City", nākamajā kārtā pretī nāks Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA". eSports.lv šodien sazinājās ar Morozu, lai uzzinātu gan viņa viedokli par izlozi, gan jaunumiem "CSKA" nometnē.

Latvijas pussargs Viktors Morozs UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtas rezultātus uzzināja no eSports.lv, un izteica prieku, ka futbolista bijušais klubs Rīgas "Skonto" veiksmes gadījumā varētu spēlēt pret tagadējo klubu Sofijas "CSKA": "Protams, ceru, ka "Skonto" uzvarēs "Derry City" un nāks pretī mums. Būtu ļoti patīkami atkal uzspēlēt "Skonto" stadionā. Jau pirms izlozes bija sajūta, ka "Skonto" pāris patrāpīsies pret mums."

Šobrīd Sofijas "CSKA" aizvada intensīvus treniņus, lai labāko formu sasniegtu tieši Eirokausu spēlēs. "Labi pastrādājām treniņnometnē. Pirmajās dienās bija ļoti grūti, spēlējām uz noguruma fona, jo pirms mačiem no rīta vēl bija treniņi. Tāpēc arī rezultāti nav svarīgi. Kā saka - grūti mācībās, viegli kaujā. Ceru, ka šis teiciens tieši būs attiecināms uz mums," turpināja Morozs. "Bulgārijas čempionāts mūsu komandai sāksies tikai 9. augustā, bet Eiropas līgā spēles gaidāmas jau šī mēneša beigās. Tāpēc labākā gatavība, kā plānots, jāsasniedz šajos starptautiskajos mačos. Oficiāla mērķa nav, bet jātiek, cik tālu vien iespējams - cik sapratu, uzdevums ir iekļūt grupu turnīrā."

Runājot par jaunumiem klubā, Morozs lika noprast, ka tiek veidota spēcīga vienība: "Ir izveidojusies situācija, ka komandā ir ļoti daudz jaunpienācēju - manā pozīcijā divi. Skaidrs, ka tad, ja reiz treneris ņem klāt spēlētājus, tad ar dažiem vairs nerēķinās. Tajā pašā laikā treneris lika noprast, ka ar mani rēķinās. Pārsvarā pārbaudes spēlēs izgāju laukumā uz maiņu, taču gan treneris, gan kluba vadība ir apmierināti ar manu šā brīža gatavību un parādīto sniegumu treniņnometnē."

"Uz divām centra pussarga vietām kopā esam pieci pretendenti. Tajā pašā laikā ir bijis pietiekams laiks, lai apzinātos, ka noteikti neesmu vājāks par konkurentiem - mierīgi varu cīnīties par vietu pamatsastāvā. Vai noteikti palikšu komandā? Klubs vēlas saņemt naudu par manu iespējamo pāreju uz citu klubu. Varianti mainīt klubu bija tikai tad, ja es būtu brīvais aģents, taču "CSKA" tas nav izdevīgi. Ja uzradīsies kāds piedāvājums, kas apmierinātu gan mani, gan klubu, tad man apsolīja, ka varētu sākt nopietnas pārrunas. Tomēr, ņemot vērā, ka pēdējā laikā neesmu daudz spēlējis un pasaulē ekonomiskā situācija nav diez ko spoža, tikai retais vēlētos izdot naudu par kādu spēlētāju," noteica Viktors, īpaši vairs necerot šovasar mainīt darba vietu. "Algas par pagājušo sezonu ir samaksātas. Pastāvīgi nauda tiek izmaksāta ar pāris mēnešu novēlošanos, taču tas nav nekas traks."

UEFA Eiropas līgas izšķirošā spēle 2. kvalifikācijas kārtā Rīgas "Skonto" gaida 23. jūlijā izbraukumā pret "Derry City", ar kuru vakar tika nospēlēts neizšķirti 1:1.

     [+] [-]

, 2009-07-17 15:42, pirms 15 gadiem
nu tad skonto tik jaizdara veel lai tiktos ar vinjiem un pat iespejams paarsteigtu ...es pa skonto

     [+] [-]

, 2009-07-17 15:43, pirms 15 gadiem
Nu jācer ka tā arī būs! Skonto sakaus īrus Īrijā!

     [+] [-]

, 2009-07-17 15:44, pirms 15 gadiem
tagad jaacer ka Skonto pievarees iirus , un vismaz kaads Latvietis speelees Eiropas liigaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-17 15:54, pirms 15 gadiem
ja godiigi, tad shajaa paari skonto uzvareet buutu praktiski nereaali...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-17 15:56, pirms 15 gadiem
Jus izdarat savu darbu.. Skonto savu.. un tad jau tiksities..

  +1 [+] [-]

, 2009-07-17 16:00, pirms 15 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: Nu jācer ka tā arī būs! Skonto sakaus īrus Īrijā!
vispār jau ziemeļīrus un Ziemeļīrijā.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-17 16:53, pirms 15 gadiem
Tiks, tiks uzspēlēt "Skonto"nekur nepazudīs.. tas vnk nav iespējams kad skonto netiktu nākamajā kārtā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja