Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko vārti, Rubinam un Karlsonam neizšķirts

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko vārti, Rubinam un Karlsonam neizšķirts
Vladimirs Koļesņičenko
Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien kārtējās spēles ārvalstīs aizvadījuši mūsu leģionāri futbolā. Ukraiņu "Chernomorets" uz pārbaudes laiku esošais Vladimirs Koļesņičenko atzīmējies ar precīzu sitienu spēlē pret "Minsk", savukārt Azerbaidžānā mūsējie cīnījušies mainīgām sekmēm.

Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas 21. kārtas spēles. Pie vērtīga punkta izbraukumā tika Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter", kas izcīnīja neizšķirtu pret tuvāko sekotāju "Karabakh" - 1:1. Rubins aizvadīja visu spēli, bet Karlsons devās laukumā uz maiņu 73. minūtē. Vienu kārtu pirms komandu dalīšanās (savā starpā turpinās spēlēs pirmais un otrais sešinieks) "Inter" ar 46 punktiem ir čempionāta līdere, par pieciem punktiem apsteidzot "Karabakh".

Genadijs Soloņicins nospēlēja 65 minūtes un palīdzēja savai Zakatalas "Simurq" mājās ar 2:0 apspēlēt "Olimpik", savukārt Pāvels Doroševs (viņš šodien bija komandas kapteinis) atkal palika nepārspēts "Qabala" vārtos - uzvarai pret "Mugan" (0:0) ar to gan nepietika. Tieši "Qabala" un "Simurq" šobrīd atrodas līdzās turnīra tabulā cīņā par vietu pirmajā sešiniekā - Doroševa klubs ir 6. vietā un par diviem punktiem priekšā "Simurq". 22. kārtas spēles tiks aizvadītas šīs nedēļas nogalē, bet pēc tam čempionāts atsāksies 12. martā.

Veiksmīgi atrādīšanos Ukrainas Premjerlīgas klubam Odesas "Chernomorets" turpina Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko, kurš šodien guva vienīgos vārtus komandas labā pārbaudes spēlē pret baltkrievu "Minsk" (1:1). Laukumā Vladimirs pavadīja 67 minūtes. Odesieši treniņnometni Turcijā pagarinājuši līdz 24. februārim. Komandas galvenais treneris Andrejs Baļs vakar ukraiņu presē par Koļesņičenko izteicies, ka "tas nav slikts futbolists, tomēr galīgais lēmums par viņa palikšanu komandā tiks pieņemts pēc nākamajām divām pārbaudes spēlēm." Jācer, ka šodienas vārtu guvums Vladimiru būs pietuvinājis līguma parakstīšanai.

Tāpat līgumu drīzumā cer parakstīt mūsu uzbrucējs Guntars Silagailis, kurš jau vairāk nekā nedēļu ir uz pārbaudi Baltkrievijas augstākās līgas klubā "Vitebsk" (tur jau spēlē cits mūsējais - Vadims Gospodars). Silagailis pirms pāris dienām pārbaudes mačā pret Mogiļevas "Dnepr" (1:0) nospēlēja vienu puslaiku (gluži tāpat kā Gospodars) un asistēja savas komandas vienīgo vārtu guvumā. Kluba vadība, kuras sastāvs gan tikko nomainījies, latviešu uzbrucēju vēloties paturēt.

Visbeidzot mūsu vārtsargs Deniss Romanovs nav piedalījies Prāgas "Slavia" pārbaudes spēlē pret "Hradec Kralove" (1:1) - mūsu vārtu vīrs nebija pieteikumā, bet cīņā par vietu sastāvā Denisam parādījies viens jauns konkurents.

Izmantotie resursi:
pfl.az
footballfan.com.ua
fc.vitebsk.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-17 22:23, pirms 14 gadiem
Varbūt ar vārtiem Kolesņičenko reabilitējās par sarkano kartīti!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-17 23:27, pirms 14 gadiem
Cerams, ka Silagailim un Koļesņičenko izdosies pierādīt sevi Baltkrievijā un Ukrainā. Ukraina jau ir ļoti labs variants un Baltkrievija ir ok, ja tā paskatās. Vidēji varbūt tāpat kā Latvijā, tikai labākie klubi, protams, ir meistarīgāki. Vitebsk ir tāds vidusmēra klubs - viennozīmīgi labāk, kā sēdēt bez kluba.

Ceru, ka tas Denisa konkurents ar viņu nekonkurēs. Romanovam tak beidzot jākļūst par 1. GK. Lai gan vēl jau tas pats pieredzējušais Martins Vaņjaks nav beidzis karjeru, tā ka nevar pateikt, kurš turpmāk sargās pamatā vārtus. Ceru, ka Deniss...

Malacis Doroševs - Azerbaidžānā viņam tiešām iet reāli labi. Kad aizgāja no Skonto, domāju, ka tur nekā nebūs, bet re, komandas kapteinis un viens no labākajiem vārtuvīriem līgā. Tiešām prieks. Soloņicinam arī beidzot uzvara. Gaidu, kad Karļiks vairāk spēlēs, jo viņš jau ir pierādījis, ka var iesist. Jālaiž laukumā. Ar Rubinu viss štokos, tā kā tam vajadzētu būt!