Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram neveiksmīgi ielaisti vārti un zaudējums Polijas līgas pastarītei

Rolands Eliņš

Šteinboram neveiksmīgi ielaisti vārti un zaudējums Polijas līgas pastarītei
Pāvels Šteinbors
Foto: Lukasz Grochala/Cyfrasport

Polijas Ekstraklases komanda Gdiņas “Arka” ar Latvijas vārtsargu Pāvelu Šteinboru sastāvā viesos ar 0:1 šodien piekāpās čempionāta pēdējās vieas īpašniecei Ščecinas “Pogon”.

Pāvels Šteinbors jau ierasti devās “Arka” sākumsastāvā, šoreiz spēkojoties ar līgas vājāko komandu “Pogon”, kas pirms mača no priekšpēdējās vietas atpalika par veseliem pieciem punktiem.

Jau trešajā minūtē “Pogon” sastāvā dzelteno kartiņu paspēja nopelnīt bijušais “Skonto” leģionārs Laša Dvali, taču viņš drīz arī izcēlās ar Šteinbora pārspēšanu un bumbas raidīšanu vārtos. Tiesnesis pēc videoatkārtojuma izvērtēšanas gan diskutabli pieņēma lēmumu vārtu guvumu neskaitīt.

Bet otrā puslaika sākumā “Pogon” savus vārtus guva, neveiksmīgi nospēlējot “Arka” aizsargiem, kuri nespēja kavēt piespēli gar vārtiem, un no pašas vārtu priekšas brīvi bumbu vārtos iesita Adams Franččaks. Tie arī izrādījās vienīgie gūtie vārti šajā mačā, un Šteinbora komanda piedzīvoja zaudējumu, lai gan iepriekšējā kārtā bija pratusi apspēlēt turnīra vicelīderi “Gornik”.

Šobrīd “Arka” ar 31 punktu 21 mačā saglabā piekto vietu kopvērtējumā, tiesa, vairākām konkurentēm vēl spēle rezervē. Šteinboram šī bija pēdējā spēle pirms ziemas pārtraukuma, un sezona viņa pārstāvētajai "Arka" atsāksies februāra sākumā.

Izmantotie resursi:
Lotto Ekstraklasa. Nie skreślajcie Pogoni! Po...