Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Gribētos palikt "Inverness" klubā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks: "Gribētos palikt "Inverness" klubā"
Pāvels Mihadjuks
Foto: www.caleyjags.com

"Ja, salīdzinot ar citiem klubiem, liela atšķirība finansiālā piedāvājuma ziņā nebūs - un es domāju, ka nebūs arī - tad skaidrs, ka es labprāt paliktu "Inverness"," runājot par nākamo sezonu, sarunā ar eSports.lv šovakar izteicās Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks.

Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks jau vairākas spēles pēc kārtas nespēlē Skotijas Premjerlīgā, bet gan sēž rezervē "Inverness C.T." sastāvā. Pēc spoži aizvadītas sezonas otrās puses Mihadjuka nespēlēšana ir pārsteigums gan skatītājiem, gan viņam pašam. eSports.lv šovakar sazvanījās par Pāvelu, lai noskaidrotu par situāciju komandā un futbolista iespējamajiem nākotnes plāniem.

"Šodien atkal biju rezervē. To nevaru īsti izskaidrot - iespējams, tas saistīts ar savainojumu. Izlaidu vienu spēli pret "Hamilton" traumas dēļ, bet pēc tam acīmredzot treneris izlēmis pamainīt kaut ko. Protams, situācija man ir pavisam nepatīkama, jo jau mēnesi neesmu spēlējis. Komandai tagad galvenais ir saglabāt vietu Skotijas Premjerlīgā - nākamsestdien pēdējā spēle savā laukumā - nedrīkstam zaudēt, jo tad augstākā līga būs jāatstāj," stāsta Pāvels.

"Pats neesmu ne ar vienu no kluba amatpersonām runājis, taču to darīja aģents, kas man palīdz Skotijā. Lielai daļai komandas beidzas kontrakti - ja "Inverness" paliks Premjerlīgā, tad daudziem tie tiks pagarināti. Arī ar mani klubs it kā vēlas turpināt sadarbību - tā ka runāsim. Esot vēl pāris komandas, kas interesējas par mani - gan no pirmā, gan otrā sešinieka. Konkrētus klubus gan pats nezinu. Tomēr ceru, ka arī nākamo sezonu pavadīšu Skotijā," par iespējamajiem nākotnes variantiem sīkāk pavēstīja Mihadjuks.

Tomēr nedrīkst aizmirst, ka futbolists pieder "Ventspilij", kas Pāvelu "Inverness" klubam izīrējusi līdz 31. maijam. "Jā, vēl nav zināms, ko vēlēsies "Ventspils" - vēl jāsazvanās ar cilvēkiem, kas kārto lietas Latvijā. Tomēr domāju, ka klubi spēs vienoties, lai es varētu palikt Skotijā. Viss gan izšķirsies tikai pēc pēdējās spēles - ceru, ka nākamnedēļ arī jau situācija būs skaidrāka, un atpūsties uz Latviju varēšu braukt, jau parakstījis līgumu ar kādu klubu.

Ārpus futbola šeit viss arī ir kārtībā. Pirms pāris dienām bija tikšanās ar sponsoriem. Patīkami - cilvēki prasīja, kāpēc nespēlēju, izteica cerību, ka palikšu tepat, atbalstīja. Ja, salīdzinot ar citiem klubiem, liela atšķirība finansiālā piedāvājuma ziņā nebūs - un es domāju, ka nebūs arī - tad skaidrs, ka es labprāt paliktu "Inverness". Esmu jau sadraudzējies ar komandas biedriem, un sākt sezonu jau zināmā klubā būtu vieglāk."

  +4 [+] [-]

, 2009-05-16 21:37, pirms 15 gadiem
nu ja nedod spēlēt, tad, lai krīt ārā

  -1 [+] [-]

, 2009-05-16 21:55, pirms 15 gadiem
Nu jā. Palikt Skotijā jau protams būtu labi, bet vai "Inverness"? Varbūt, ja būs piedāvājums no pirmā sešinieka kluba, tad vajadzētu to pieņemt. Tā pašam labāk, protams nav jau atkal garantēta spēlēšana, bet labāk sēdēt uz sola stiprākā nevis vājākā komandā. Te nav runa par naudu, bet izaugsmi. Un latvietim būt kādā no Skotijas TOP klubiem būtu vairāk nekā labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja