Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Tās pēdējās 30 sekundes..."

Andris Liepa
Andris Liepa

Gorkšs: "Tās pēdējās 30 sekundes..."
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Jau ziņojām, ka vakar Anglijas futbola Čempionāta spēlē Kaspara Gorkša pārstāvētā „Queens Park Rangers” izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar „West Bromwich” komandu. Gorkšs, kurš iesita otros vārtus un vēl aktīvi piedalījās arī pirmo vārtu gūšanā, pēc mača sniedza interviju lielajam telekanālam „Sky”.

Kaspars Gorkšs: „Ikviens ir nedaudz vīlies. Pirms mača mēs iespējams ar prieku būtu piekrituši uz neizšķirtu, taču tagad ar to grūti samierināties, jo 30 sekundes pirms spēles beigām bijām vadībā. Taču centīsimies ņemt no šī pozitīvo un turpināt uzlabot savu sniegumu. Vai bijām pelnījuši uzvaru? Jā, domāju, ka mums bija labs spēles plāns, kuru arī ievērojām, taču tās pēdējās 30 sekundes... Ko treneris pirms spēles sacīja? Viņš vienkārši teica mums spēlēt savā ritmā, būt pacietīgiem. Zinājām, ka „West Bromwich” patīk daudz spēlēt ar bumbu, uzbrukt, tādēļ mums bija jābūt pacietīgiem, jāgaida savas iespējas pretuzbrukumos. Mums tam ir atbilstoši spēlētāji. Mani vārti? Pie 2:0 bija par agru domāt, ka spēle uzvarēta, taču katrā ziņā iesist ir ļoti patīkami.”

Arī turpinājumā Gorkšs uz visiem jautājumiem atbildēja ļoti diplomātiski, liekot „QPR” neoficiālās mājas lapas autoram jautāt – vai Gorkšs ir mācījies par politiķi? Jau ziņojām, ka „QPR” klubā nesen izraisījās skandāls, jo bija konflikts starp treneri Meidžiltounu un spēlētāju Buzakī, tomēr Gorkšs par komandas mikroklimatu sacīja: „Mēs parādījām labu sniegumu. Domāju, mūsu komanda ir stipra – mums nebija problēmu ne agrāk, ne arī tagad. Tas konflikts? Godīgi sakot, neesmu par to daudz domājis. Skatīsimies, kas notiks – risinājumam jābūt šonedēļ. Nezinu, kā tas beigsies – tas jums jājautā kādam, kurš ir augstākā amatā.” Līdzīgi diplomātiskā stilā Kaspars arī komentēja „QPR” nesekmīgo spēli (viena uzvara pēdējās septiņos mačos): „Domāju, mums jāņem pozitīvais no šīm neuzvarētajām spēlēm un jāturpina strādāt. Zinu, ka neuzvarētie mači ir vilšanās, taču mums atkal ir spēle sestdien un vēl daudz spēļu ap Ziemassvētku laiku, tā ka jācer, ka nāks arī uzvaras.”

Šobrīd, kad Anglijas Čempionātā aizvadīta 21 no 46 kārtām, „QPR” ar 29 punktiem atrodas 12. vietā, par trim punktiem atpaliekot no 6. vietas īpašnieces, kura kā pēdējā izcīnīs tiesības spēlēt „play-off” un spēkoties par ceļazīmi uz Premjerlīgu.

Izmantotie resursi:
qpr.vitalfootball.co.uk

 +12 [+] [-]

, 2009-12-15 09:56, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka daži qpr fani viņu grib redzēt kā komandas kapteni pēc diplomātiskās sarunas ar sky.nebūtu slikti.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 16:37, pirms 14 gadiem
Tas pedeejais Cox sitiens bija patiesi nepatiikams! Nokritu no kreesla maajaas!