Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko pārstāvētais klubs tiek pie pirmās uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko pārstāvētais klubs tiek pie pirmās uzvaras
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovaniberec.cz

Pie pirmās uzvaras Čehijas otrajā futbola līgā tikusi Maksima Uvarenko pārstāvētā komanda "Vitkovice", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica vienu no turnīra līdervienībām – "Bohemians 1905".

Jau iepriekš ziņojām, ka Latvijas U-21 izlases vārtsarga pārstāvētais klubs "Vitkovice" šo sezonu uzsāka ļoti neveiksmīgi, jo pirmajās piecās spēlēs tika piedzīvoti pieci zaudējumi. Diemžēl arī sestajā spēlē pret Prāgas "Sparta" dublieriem tika piedzīvots graujošs zaudējums ar rezultātu 1:4, kaut arī vēl mača 70. minūtē rezultāts bija neizšķirts, taču pēdējās minūtēs Prāgas futbolisti nodemonstrēja savu pārākumu, gūstot trīs bezatbildes vārtus.

Pagājušā nedēļas nogale Uvarenko pārstāvētajam klubam izvērtās krietni veiksmīgāk, jo beidzot izdevās ne tikai izcīnīt pirmos punktus, bet arī tikt pie pirmās uzvaras. Pie tam, pretiniekos bija viena no spēcīgākajām 2. līgas komandām – "Bohemians 1905", kura līdzšinējās sešās spēlēs nebija piedzīvojusi neviena zaudējuma.

Maksims sarunā ar eSports.lv atzina, ka uzvaras pamatā bija lieliskā komandas spēle. Šajā spēlē "Vitkovice" beidzot sākusi izskatīties pēc vienotas komandas, jo līdzšinējās spēlēs, nezināmu iemeslu dēļ, komanda darbojās ne tā, kā tai vajadzētu. Tāpat Maksims izteica cerību, ka turpinājumā komandai klāsies arvien labāk un labāk, un iepriekšējās kļūdas vairs neatkārtosies.

"Centīsimies līdz rudens beigām tikt tuvāk tabulas vidusdaļai," sarunas noslēgumā piebilda jaunais vārtsargs. Nākamo spēli "Vitkovice" aizvadīs sestdien, kad izbraukumā tiksies ar "Slovacko" komandu, kura turnīra tabulā ieņem 10. vietu. Jāpiebilst, ka Uvarenko pārstāvētā komanda turnīra tabulā joprojām atrodas pēdējā, 16. vietā. Arī vairākos citos rādītājos Vitkovices klubs izceļas negatīvajā ziņā – komanda ir gan ielaidusi visvairāk vārtu, gan arī iesitusi vismazāk.

Izmantotie resursi:
fotbalportal.cz