Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs nāk uz maiņu, palīdzot "CSKA" uzvarēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs nāk uz maiņu, palīdzot "CSKA" uzvarēt
Viktors Morozs
Foto: www.bulpress.net

Latvijas pussargs Viktors Morozs šodien Bulgārijas čempionāta 2. kārtas spēlē palīdzēja savam klubam Sofijas "CSKA" ar 3:0 apspēlēt "Beroe". Viktors laukumā nāca uz maiņu spēles 65. minūtē.

Bulgārijas čempionāta 1. kārtā Morozs diezgan negaidīti tika komandas pamatsastāvā spēlē pret Plovdivas "Lokomotiv". "CSKA" uzvarēja ar 5:0, bet Viktors nospēlēja līdz 63. minūtei, kad tika nomainīts, laukumā ar īpašām aktivitātēm neizceļoties.

Šodien "CSKA" savā laukumā uzņēma "Beroe". Nepārprotami, ka tieši Sofijas futbolisti bija favorīti šajā spēlē, pierādot to arī laukumā. Beigās pārliecinoša uzvara ar 3:0. Viktors Morozs laukumā devās 65. minūtē, kad rezultāts uz tablo bija 2:0. Sev atvēlētajā laikā Morozs spēles teksta režīmā ne ar ko neizcēlās.

Skotijas 1. līgā 3297 skatītāju klātbūtnē vēl vienu spēli aizvadījis jaunais Latvijas aizsargs Nauris Bulvītis. Arī šoreiz Nauris pavadīja laukumā visas 90 minūtes, palīdzot komandai nosargāt bezvārtu neizšķirtu pret "Ayr United". Mūsu centra aizsargs šajā spēlē atzīmējās ar dzelteno kartīti.

Deniss Romanovs nav ticis pieteikumā Prāgas "Slavia komandas spēlei Čehijas čempionātā pret "Česke Budejovice". Rezultāts šajā spēlē pēc pirmā puslaika ir 1:0 "Slavia" labā.

Izmantotie resursi:
gong.bg
slavia.cz
ictfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2009-08-15 21:17, pirms 15 gadiem
skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja