Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļavam puslaiks pret "Schalke-04"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kļavam puslaiks pret "Schalke-04"
Oskars Kļava cīņā ar Edu
Foto:

Pēdējo pārbaudes maču pirms Krievijas Premjerlīgas sezonas atsākšanās vakar vakarā aizvadīja Mahačkalas "Anzhi", kas ar 1:3 piekāpās Gelzenkirhenes "Schalke-04" ar slaveno Raulu priekšgalā. Uzspēlēt tika arī Oskars Kļava.

Ambiciozais Mahačkalas "Anzhi" turpina gatavoties sezonas otrajai pusei, pēc kuras Premjerlīgas vienības sadalīsies divos astotniekos, turpinot cīņu par godalgotajām vietām un Eirokausiem. Vakar mahačkalieši tikās ar spēcīgo Vācijas klubu "Schalke-04". Pirmajā puslaikā komandas spēlēja ar labākajiem sastāviem (Rauls, Roberto Karloss, Klāss-Jans Huntelārs utt.), bet otrajā izcelties tika dota iespēja rezervistiem.

Oskars Kļava laukumā devās uzreiz pēc pārtraukuma, darbojoties centra aizsarga postenī. Ja pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo bija 1:1, pēc otrā "Anzhi" laukumu atstāja kā zaudētāji. Oskars ielaistajos vārtu guvumos nebija vainojams, ko nevarētu teikt par viņa partneriem. Vārtus "Schalke" labā guva Huntelārs, Hēgers un Moraveks, bet krieviem izcēlās čehs Holenda. Spēles video apskats: ‪Schalke 04 3-1 Anzhi Makhachkala -...

Ungārijā pārbaudes spēli aizvadījusi Daniila Turkova pārstāvētā "ZTE", kas savā laukumā, nespēlējot optimālajā sastāvā, ar 1:3 piekāpās trešās līgas klubam "SVSE-GYSEV". Daniils laukumā devās pamatsastāvā, bet vēlāk tika nomainīts.

Pie spēles laika zaudētajā spēlē pret Nikosijas "Omonia" (3:4) nav ticis Lodzas "Widzew" pussargs Jurijs Žigajevs.

Izmantotie resursi:
ZTE FC Hivatalos Weblap - Official Website
FC Gelsenkirchen Schalke 04 e. V.: FC Schalke 04
Официальный сайт ФК «Анжи»
RTS Widzew Łódź S.A. - Oficjalna Strona...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-15 13:09, pirms 13 gadiem
Lubin Zaglebie parakstīja lietuviesu uzbrucēju Sermasu un diemžēl tagad grūti iztēloties kā Rakels varētu šosezon tikt pie spēles laika.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-15 13:21, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Lubin Zaglebie parakstīja lietuviesu uzbrucēju Sermasu un diemžēl tagad grūti iztēloties kā Rakels varētu šosezon tikt pie spēles laika.
Varbūt izīrēs.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-15 13:23, pirms 13 gadiem
Nav slikti pretinieki mūsējiem, gatavojoties sezonai. Rudņevam Rubin un Panathinaikos, Kļavam Schalke, Vaņinam PSG.