Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Sion" aizraujošā galotnē izrauj neizšķirtu, Rudņevam uzvara

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Vaņina "Sion" aizraujošā galotnē izrauj neizšķirtu, Rudņevam uzvara
Andris Vaņins
Foto: www.blick.ch

Šveices Superlīgā Andris Vaņins un "Sion" cīnījās 2:2 ar "Servette", lai arī vēl 87. minūtē rezultāts bija 1:0. Siona pāris minūšu laikā ielaida divus vārtus, gandrīz zaudējot maču. Tikmēr Polijas Ekstraklasē Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" ar 2:1 pieveica divu citu mūsu leģionāru pārstāvēto Gdaņskas "Lechia". Rudņevs neizmantoja vairākas labas iespējas gūt vārtus.

Andris Vaņins un "Sion" viesos spēlēja ar "Servette". Astotās vietas īpašniece "Laussane Sport" vakar 1:0 uzvarēja "Thun", līdz ar to Sionas deficīts bija sasniedzis jau 11 punktus. Šo maču gan "Sion" uzsāka veiksmīgi, 16. minūtē izvirzoties vadībā. Ar 1:0 pirmais puslaiks arī noslēdzās. Vaņinam ļoti nopietni iesaistīties spēlē nācās vienu reizi puslaika vidū.

"Sion" turēja 1:0 pārsvaru līdz pat 87. minūtei, kad sākās mača interesantākie notikumi. "Servette" tika pie apšaubāma 11 metru soda sitiena, un Išmaels Jartī bija precīzs – Vaņins neuzminēja bumbas lidojuma virzienu un 1:1. Pēdējā minūtē mājinieki tika pie bīstama soda sitiena, un Soarešs no vārtu priekšas jau izvirzīja vadībā "Servette". Siona gan paspēja izglābt punktu – Adailtons pēc standartsituācijas panāca izrāva 2:2. "Sion" tabulā 13 punkti un mazas cerības izglābties no pārspēlēm.

Polijas Ekstraklasē Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" uzņēma Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas "Lechia", uzvarot ar 2:1. Rudņevs šoreiz nāca laukumā pamatsastāvā un jau septītajā minūtē neizmantoja iespēju izcelties. Pēc spēlētas gandrīz pusstundas Rudņevs no vārtu priekšas neiesita vēlreiz, nespējot izmantot vēl iespēju. Artjoms pirmajā puslaikā bija ļoti aktīvs, bet pēc pārtraukuma Latvijas izlases uzbrucējs tik redzams vairs nebija.

Kompensācijas laika pirmajā minūtē, neilgi pēc "Lech" uzvaru nesošajiem vārtiem, Rudņevs tika nomainīts. Lukjanovs "Lechia" rindās iznāca uz maiņu 75. minūtē, bet Kožans nespēlēja. Turnīra tabulā "Lech" ir ceturtajā vietā, divus punktus aiz trešās, bet "Lechia" ir 14., par diviem punktiem apsteidzot izkrišanas zonu.

Azerbaidžānas čempionātā Andreja Rubina un Igora Tarasova "Simurq" cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Torun". Rubins nebija pieteikumā, savukārt Tarasovs nospēlēja visu maču. Kopvērtējumā "Simurq" ieņem 10. vietu 12 komandu konkurencē. Savukārt Lietuvā Aleksandra Solovjova "Tauras" viesos ar 0:2 piekāpās "Žalgiris". Turnīra tabulā Solovjova klubs ieņem septīto vietu.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-15 19:33, pirms 12 gadiem
Laikam jau ar Rudņevu cauri? Izšāva visu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-15 19:41, pirms 12 gadiem
aizermans rakstīja: Laikam jau ar Rudņevu cauri? Izšāva visu!
Tā pagaidām izskatās..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-15 23:31, pirms 12 gadiem
Lech mača momenti - Lech Poznan - Lechia 2:1 | My Blog | VideofyMe