Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par Čekulajevu interesējas arī "Steaua", Rudņeva spēlēšana zem jautājuma zīmes

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Par Čekulajevu interesējas arī "Steaua", Rudņeva spēlēšana zem jautājuma zīmes
Kaspars Gorkšs
Foto: www.readingfc.co.uk

Par Igaunijas futbola čempionāta rekordistu Aleksandru Čekulajevu interesi izrādījis arī pazīstamais rumāņu klubs Bukarestes "Steaua". Tikmēr zem jautājuma zīmes ir Artjoma Rudņeva dalība nākamajā mačā.

Aleksandrs Čekulajevs šosezon Igaunijas čempionātā uzstādīja jaunu rekordu, gūstot 46 vārtus. Šāda rezultativitāte izraisījusi citvalstu klubu interesi par mūsu uzbrucēju. Pagājušajā nedēļā Čekulajevs bija pārbaudē Vācijas 2.Bundeslīgas klubā "Duisburg" - uzbrucējs sevi pierādīja pietiekami normāli un tagad devies mājās izbaudīt atpūtu, un tālākais jau būs atkarīgs no "Duisburg" un futbolista aģenta spējām vienoties. Čekulajevs noteikti var nesatraukties, jo "Duisburg" nav vienīgais variants - pazīstamais Bukarestes "Steaua" no Rumānijas. Skandāli apvij šī brīža "Steaua" uzbrucējus brāļus Florinu un Mihai Kostea, tāpēc klubs izskata citus uzbrucējus, uz kuriem var paļauties - tiek minēts, ka Čekulajevs varētu būt ideāls variants.

Tikmēr kājas muskuļa savainojumu pēdējā Polijas Ekstraklases spēlē guvis Artjoms Rudņevs un viņa dalība nākamās kārtas mačā pret "Podbeskidzie". Rudņevs trenējas individuāli un "Lech" komandas ārsts vērtē Artjoma iespējas spēlēt pirmdien kā 50/50. Katrā ziņā "Lech" dara visu, lai Rudņevs varētu spēlēt.

Kaspara Gorkša klubam "Reading" tuvākajā laikā būs ļoti saspringts spēļu grafiks, arī ap Ziemassvētkiem un Jauno gadu, taču mūsu aizsargu tas nebiedē. Oficiālajai kluba mājas lapai Kaspars sacījis: "Man mīļākā lieta futbolā ir spēļu spēlēšana. Protams, sezonas vidū ir neliels nogurums, bet, ja man jautā, kas patīk labāk - spēlēšana vai trenēšanās - vienmēr izvēlos spēlēšanu. Man patīk šis posms gadā - fani var pavadīt laiku ar ģimenēm, un mums ir ļoti daudz futbola. Latvijā nacionālais sporta veids ir hokejs - arī es to drusku pamēģināju, bet ne pārāk daudz. Man nepatīk sniegs un neesmu liels ziemas sporta veidu līdzjutējs - futbols man bija gudrāka izvēle. Tas nāk no tēta, kurš vienmēr interesējies par futbolu, un arī es vienmēr esmu gribējis spēlēt futbolu. Bērnībā man labi padevās arī teniss, taču es to ienīdu."

Izmantotie resursi:
www.sport.ro
SportoweFakty.pl
Reading | RFC Scores, News, Transfers, Fixtures

  +7 [+] [-]

, 2011-11-14 21:07, pirms 13 gadiem
Ka tik augstāks līmenis un regulāra spēķu prakse1
Slēpts komentārs: Radzinsh

 +12 [+] [-]

, 2011-11-14 21:27, pirms 13 gadiem
ceru uz Duisburg, vismaz bus iespeja sekot lidzi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-11-14 21:35, pirms 13 gadiem
Tas rumāņu avots ir apšaubāmas kvalitātes, dzelteno ziņu formāts. Stjauas fani netic šīm baumām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-14 21:46, pirms 13 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Čekulajevs ir labāks par RudneV.
Logistispiski!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-14 22:04, pirms 13 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: piekrīti? to ko RudneV iesita Polijā 2 sezonās, vai 3 jās, to Čeks 1nā!
nesalīdzini Pī*** ar pau*** vecīt līmeņi kā diena pret nakti atšķirās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-14 23:07, pirms 13 gadiem
Gribētos jau, lai tiek tomēr Vācijas 2. Bundeslīgā. Tuvāk visai tai lielajai futbola virtuvei. Cerams, ka būs Duisbueg komandai iepaticies, lai gan jāatzīst, ka, protams, Rumānija arī nav slikts variants.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-15 13:33, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Gribētos jau, lai tiek tomēr Vācijas 2. Bundeslīgā. Tuvāk visai tai lielajai futbola virtuvei. Cerams, ka būs Duisbueg komandai iepaticies, lai gan jāatzīst, ka, protams, Rumānija arī nav slikts variants.
Ja buutu iepaticies liigums buutu jau kabataa!!!! Taa kaa mees varam tagad tikai gaidiit un smaidiit!"!!!