Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kaļiņingradas trio nenotur svarīgu uzvaru, bet turpina cīņu par Premjerlīgu

Agris Suveizda

Kaļiņingradas trio nenotur svarīgu uzvaru, bet turpina cīņu par Premjerlīgu
Aleksandrs Koliņko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šovakar Krievijas pēc spēka otrajā futbola līgā svarīgu spēli aizvadīja Kaļiņingradas "Baltika", kas savā laukumā uzņēma tiešo konkurenti "SKA-Energiya". "Baltika" bija nepieciešama uzvara, tomēr mačs beidzās neizšķirti 1:1. Aleksandrs Koliņko un Artūrs Zjuzins devās pamatsastāvā, bet Aleksejs Višņakovs izgāja uz maiņu.

Jekaterinburgas "Ural" un Tomskas "Tom" jau ir nodrošinājušas ceļazīmi uz Krievijas Premjerlīgu, savukārt trešās un ceturtās vietas ieguvējas par to vēl varēs pacīnīties. Latvijas futbolistu pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" šovakar uzņēma tiešo konkurenti "SKA-Energiya" un uzvaras gadījumā to būtu praktiski panākusi. "Baltika" 52.minūtē izvirzījās vadībā, tomēr 73.minūtē Artjoms Voronkins panāca izlīdzinājumu (1:1).

Aleksandrs Koliņko aizvadīja visu spēli, Artūrs Zjuzins 53.minūtē tika nomainīts uzreiz pēc pirmā vārtu guvuma, un viņu nomainīja tieši Aleksejs Višņakovs. Koliņko šosezon ir piedalījies 19 spēlēs, Zjuzina kontā ir 23 mači (visi pamatsastāvā), bet Višņakovs ir sācis deviņas no savām 14 spēlēm. Zjuzina un Višņakova kontā ir pa vienam precīzam sitienam.

"SKA-Energiya" ar 51 punktu 31 spēlē atrodas trešajā vietā, savukārt ceturtā ir Naļčikas "Spartak", kas 30 mačos ir tikusi pie 50 punktiem. Šodien "Spartak" piekāpās vienai no līgas pastarītēm "Khimki" (1:2). "Baltika" 30 spēlēs ir 47 punkti, bet nākamajā kārtā būs jāviesojas tieši pie Naļčikas kluba. Sezonas pēdējā spēlē "Baltika" uzņems Edgara Gaurača pārstāvēto Maskavas "Torpedo", kam, ļoti iespējams, sportiskajā ziņā vairs neko nevajadzēs.

Igaunijā Andreja Perepļotkina pārstāvētais Narvas "Trans" mājās ar 2:0 uzvareja "Kuressaare", bet Renata Granovska "Infonet" viesos ar 0:2 zaudēja "Nomme Kalju". "Infonet" ar desmit punktiem 11 spēlēs desmit komandu konkurencē ir septītā, bet "Trans" ar pieciem punktiem tikpat mačos ir vietu zemāk. Šāvakara spēļu protokoli vēl nav pieejami.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
Eesti Jalgpalli Liit

  +1 [+] [-]

, 2013-05-14 23:42, pirms 11 gadiem
Rakelu neturpinās izīrēt GKS. Tātad pēc šīs sezonas varētu nokļūt atpakaļ Lubin vai kkur citur?
To juæ pewne! Deniss Rakels odchodzi z GKS-u...

     [+] [-]

, 2013-05-14 23:56, pirms 11 gadiem
Bildē tiešām Rafaļskis? Atlaidis bārdu.
Annar sigur Vals - ÍA án stiga - mbl.is

     [+] [-]

, 2013-05-15 19:04, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: Rakelu neturpinās izīrēt GKS. Tātad pēc šīs sezonas varētu nokļūt atpakaļ Lubin vai kkur citur?
slask.sport.pl,To_juz_pewne__Deniss_Rakels_odchodzi_z_GKS_u_Katowice.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=10855815
Ja arī izīrēs, tad cerēsim, ka uz Ekstraklases klubu.

     [+] [-]

, 2013-05-15 19:07, pirms 11 gadiem
Cerēsim, ka Naļčiku izdosies vinnēt. Tās sastāvā ir mums labi pazīstamie bijušie Jūrmalas Spartaka kolumbieši - Daniels Buitrago un Karloss Rua. Jātur īkšķi par Baltiku.