Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs izrauj neizšķirtu, Ivanovs iesit savos

Agris Suveizda

Gauračs izrauj neizšķirtu, Ivanovs iesit savos
Edgars Gauračs
Foto: fc-tm.ru

Šodien aizvadītas vairākas spēles Krievijas pēc spēka otrajā futbola līgā. Pie laimīga punkta tika Maskavas "Torpedo", kas izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Novosibirskas "Sibir". Vienīgos "Torpedo" vārtus kompensācijas laika trešajā minūtē guva nesen uz maiņu iznākušais Edgars Gauračs. Savukārt Ivana Lukjanova pārstāvētais "Volgar" oficiāli zaudēja vietu līgā, bet Azerbaidžānā bumbu savos vārtos raidīja Deniss Ivanovs.

Krievijas pēc spēka otrās līgas sezona tuvojas noslēgumam, bet Edgara Gaurača pārstāvētais Maskavas "Torpedo" joprojām nevar būt drošs par palikšanu līgā. Šodien "Torpedo" futbolisti viesojās Novosibirskā, kur 54.minūtē nokļuva iedzinēju lomā (0:1). Spēles 73.minūtē viesi izdarīja dubultmaiņu, 81.minūtē veica arī trešo maiņu, bet pēc četrām minūtēm laukumā devās Gauračs, kurš nomainīja Denisu Boļšakovu.

"Torpedo" zaudēja ar rezultātu 0:1, tomēr Maskavas klubs izglābās kompensācijas laika trešajā minūtē. "Torpedo" tika galā ar tālu "Sibir" vārtsarga piespēli, izveidoja ātru pretuzbrukumu un izdarīja tālu piespēli pa skrējienam Gauračam. Lai arī Edgaram tuvumā bija aizsargs, "Sibir" vārtsargs devās pretī Latvijas izlases uzbrucējam, un Gauračs precīzi sita pašā tālajā vārtu stūrī - 1:1.

"Torpedo" nezaudēja ceturto spēli pēc kārtas (uzvara un trīs neizšķirti), tiesa, turpināja mazrezultatīvo sēriju - "Torpedo" jau desmit mačus pēc kārtas nespēj gūt vismaz divus vārtus. Pēdējoreiz tas izdevās pagājušā gada 19.novembrī pret "Ural" (2:3), kad savus pēdējos vārtus bija guvis Gauračs. Edgars Krievijas čempionātā šosezon ir piedalījies 20 spēlēs, desmit no tām sācis pamatsastāvā un guvis trīs vārtus. "Torpedo" ar 32 punktiem 30 mačos 17 komandu konkurencē ieņem 14.vietu un par pieciem punktiem apsteidz izkrišanas zonā esošo "Khimki" - tieši pret šo komandu "Torpedo" spēlēs nākampirmdien.

Ja "Torpedo" ir labas izredzes saglabāt vietu līgā, pat teorētisku iespēju nav Ivana Lukjanova jaunajam klubam "Volgar", kas šodien ar 0:1 viesos zaudēja otrajā vietā esošajai Tomskas "Tom", kas nodrošināja ceļazīmi uz Premjerlīgu. Lukjanovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un tika pie brīdinājuma. Ondevision.ru protokolā minēts, ka Lukjanovs 90.minūtē bumbu raidījis savos vārtos, tomēr līgas mājaslapā vārtu guvums ieskaitīts citam "Volgar" futbolistsam. "Volgar" 30 spēlēs ir 23 punkti, un Lukjanovs kopš pievienošanās Astrahaņas klubam ir piedalījies deviņos mačos (seši pamatsastāvā) un guvis vienus vārtus.

Vairākas spēles leģionāri aizvadījuši arī Azerbaidžānā. Denisa Ivanova pārstāvētais "Baki" viesos ar 1:3 atzina "Qarabaq" pārākumu un ar 38 punktiem 31 spēlē ieņem piekto vietu. Tikpat punktu ir arī "Qabala", bet pēdējā kārtā "Baki" tiksies ar Azerbaidžānas čempioni "Neftchi". Ivanovs aizvadīja visu spēli un 72.minūtē, rezultātam esot 1:2, ieraidīja bumbu savos vārtos. Savukārt otrajā sešiniekā pie kārtējās uzvaras tika AZAL, kas ir nodrošinājusi pirmo vietu (un septīto kopvērtējumā) un kas ar 5:3 pieveica "Ravan". Oskars Kļava aizvadīja 90 minūtes un nopelnīja brīdinājumu.

Izmantotie resursi:
onedivison.ru
Футбольная национальная лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-14 22:36, pirms 11 gadiem
Tā arī pēc Lechia pamešanās neizdodas Lukjanovam nostiprināties kādā klubā, un atkal būs jauna komanda jāmeklē. Eh..

Toties apsveicu Gauraču, jo gols šajā sezonā nav bieža parādība viņa izpildījumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja