Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Silagailis debitē, komanda zaudē

Silagailis debitē, komanda zaudē
Artūrs Silagailis (pa kreisi) ar komandas biedru
Foto: www.photofile.ru

Latviešu futbolists Artūrs Silagailis šodien debitēja Ukrainas Premjerlīgas kluba Krivijrigas "Kryvbas" sastāvā pret Ļvivas "Karpaty". Spēlē ar 3:0 uzvaru izcīnīja mājinieki "Karpaty" futbolisti.

Jau ziņojām, ka Latviešu futbolists Artūrs Silagailis pirms nedēļas debitēja Ukrainas Premjerlīgas kluba Krivijrigas "Kryvbas" dublieros mačā pret "Chernomorets". Ja toreiz spēlētājs vēl netika pieteikumā pirmās komandas sastāvā, tad šodien viņš tika un izgāja savas komandas sākumsastāvā.

Jāatzīst, ka debija neizdevās veiksmīga, jo viņa pārstāvētā "Kryvbas" ar 0:3 piekāpās septītās vietas īpašniecei Ļvivas "Karpaty".

Nākamā spēle "Kryvbas" komandai paredzēta 22 martā, kad tā viesos tiksies ar pēdējā vietā esošo "Farkiv".

Izmantotie resursi:
fpl.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-14 21:27, pirms 16 gadiem
Krišjānim man liekas ka ir lielākas
velētos kkadu interviju kaa nu vinjam iet tajaa celtic..

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 21:44, pirms 16 gadiem
Nu žēl protams, bet ko darīt. Vienmēr jau neuzvarēsi un kādam vienmēr būs jāzaudē. Jāturpina cīnīties, strādāt un progresēt, un tad neizpaliks ne spēles, ne arī uzvaras tajās. Silagailis vēl ļoti jauns un ļoti talantīgs. Pievienojos hokeja specam un saku, ka Artūrs jau nākamgad varētu debitēt pieaugušo izlasē, nebrīnos, ja dienās viņš aizkļūs līdz tādiem Ukrainas klubiem kā "Shaktar" vai "Dynamo". Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-03-15 14:42, pirms 16 gadiem
Vēl takš otrs brālis!!!! Tas ar nesliktāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja