Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņam vārti dublieros

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņam vārti dublieros
Aleksandrs Cauņa
Foto: www.watfordfc.com

Anglijas Čempionāta kluba "Watford" spēlētājs Aleksandrs Cauņa ceturtdien guvis vienīgos savas komandas vārtus dublieru cīņā pret "Southend". Cauņa aizvadīja pilnu maču un 41. minūtē panāca spēles galarezultātu 1:1.

Cauņa guvis vārtus pēc komandas biedra piespēles no laukuma malas - Aleksandrs prata akurāti iesist, lai gan bumba vēl bijusi gaisā. Kluba forumā Cauņa nosaukts par labāko mača spēlētāju - viņš pamazām iegūst formu, vairāk skrien arī aizsardzībā un izpilda kvalitatīvus centrējumus. Foruma atsauksmes par Cauņas sniegumu lasāmas šeit.

Atgādinām, ka līdz šim Cauņa galvenās komandas sastāvā Anglijas Čempionātā tikai vienu reizi nācis laukumā uz maiņu, bet vēl vairākkārt bijis uz rezervistu soliņa.

Šodien "Watford" pirmā komanda Anglijas "Championship" līgā savā laukumā uzņems "Sheffield Wednesday". Cauņa ir 18 spēlētāju sarakstā, kuri gatavojas šim mačam.

Izmantotie resursi:
watfordfc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-03-14 10:24, pirms 15 gadiem
Malacis ! Gan jau iespelesies

  -1 [+] [-]

, 2009-03-14 10:26, pirms 15 gadiem
Kautka smagneji mums iet ar iespeelesanos jaunaa komandaa vienmer

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 10:40, pirms 15 gadiem
njaa, izskataas ka klubs bija gaidijis ko vairaak no vinja, nevelk pagaidaam, bet taa jau ir, pamatsastavam tur vinsh nevelk, vismaz pagaidaam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-14 10:50, pirms 15 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: njaa, izskataas ka klubs bija gaidijis ko vairaak no vinja, nevelk pagaidaam, bet taa jau ir, pamatsastavam tur vinsh nevelk, vismaz pagaidaam!
viņam tak trauma bija...
ne jau nevelk tādēļ, ka nebuutu prasmes...
būs vesels, uznjems formu un AIZIET!!!

     [+] [-]

, 2009-03-14 11:10, pirms 15 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Nemaz nav slikti..!
Jo padomājat , tāds talants kā giovanni dos santos , kuru tottenham nopirka no barcelonas ir nosūtīts uz ipsvitch town (ja pareizi uzrakstīju nosaukumu) , takā Cauņam vēl viss priekšā un manuprāt vinjam vajag pilnībā iejusties anglijas futbolā lai varētu spelēt lielajā komandā.
Spuri vnk norok Dos Santosu. Viņa vieta nav Ipswich town. Pēc sezonas viņš būs fiksi un ātri atpakaļ uz La Ligu vai dzimto Meksiku. Ja tā padomā, no Barcas viņš aizgāja prom, jo trūka spēļu prakses..
A ar Cauņu viss būs kārtībā - pēc traumas tiek iespēlēts dublieros, gan jau atgriezīsies arī pirmajā komandā.

     [+] [-]

, 2009-03-14 11:15, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Spuri vnk norok Dos Santosu. Viņa vieta nav Ipswich town. Pēc sezonas viņš būs fiksi un ātri atpakaļ uz La Ligu vai dzimto Meksiku. Ja tā padomā, no Barcas viņš aizgāja prom, jo trūka spēļu prakses..
A ar Cauņu viss būs kārtībā - pēc traumas tiek iespēlēts dublieros, gan jau atgriezīsies arī pirmajā komandā.
tiesām žēl Dos Santosu. itkā jau Barsā viņu sāka likt nedaudz biežāk, bet tad parādījās Messi. nevis parādījās, bet atklājās. un tad vēl Kirkičs, kas vienkārsi noraka visas Santosa cerības spēlēt Barsā. un pats viņs teica, ka aiziet no Barsas tikai un vienīgi, jo vēlas spēlēt, Barsā viņs to nevarēja. Totenhama izskatās viņu nenovērtē... nu tā bija mūžīgā Totenhemas kļūda - nenovērtēsana. tāpēc jau arī tagad mētājas pa tabulas lejas galu. ceru, ka Santos paliks Eiropā, jo drīz viņam jāuzspīd.

prieks par Cauņu. cerams pierādīs sevi arī lielajā komandā un viņu izpirks.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-14 11:24, pirms 15 gadiem
Jātiek uz lielo komandu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 11:38, pirms 15 gadiem
DereX rakstīja: Suuds vinsh ir. Miikstais.
nez, kas to saka.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-14 11:46, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nez, kas to saka.
Gan jau ka Verpakovskis

     [+] [-]

, 2009-03-16 08:12, pirms 15 gadiem
didzis112 rakstīja: gaidam, ka sitiis lielajaa komandaa!
Tā jau nu viņu laidīs pie lielajiem zēniem!!!