Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanova "Sivasspor" ielaiž sešus vārtus

Agris Suveizda

Ivanova "Sivasspor" ielaiž sešus vārtus
Deniss Ivanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Šovakar tika aizvadītas atlikušās Turcijas Superlīgas ceturtās kārtas spēles. Vienā no mačiem Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētais "Sivasspor" izbraukumā cieta smagu sakāvi pret "Trabzonspor" futbolistiem – 1:6. Ivanovs laukumā pavadīja visu cīņu.

Pēc aizvadītām trīs kārtām "Sivasspor" ar četriem izcīnītiem punktiem ierindojās turnīra tabulas vidusdaļā. Savukārt "Trabzonspor" trīs spēlēs ieguva septiņus punktus, ieskaitot uzvaru savā laukumā pret titulēto "Fenerbahce" (3:2). Iepriekš abi klubi bija tikušies desmit reizes, un labāka bilance bija "Sivasspor" – piecas uzvaras pret trim.

Deniss Ivanovs, kā jau iepriekšējās cīņās, laukumā devās pamatsastāvā. "Trabzonspor" piederēja pārsvars, tomēr pirmajās 30 minūtēs "Sivasspor" aizsardzībai izdevās tikt galā ar centrējumiem un citiem mājinieku radītajiem rēbusiem. Taču tad "Sivasspor" aizsardzība tika izārdīta, un viesi burtiski sabruka. Pazīstamā turku futbola speciālista Šenola Gineša (starp citu, Ginešs atradās pie Turcijas izlases stūres 2003.gadā, kad turki sensacionāli divu maču summā piekāpās Latvijas valstsvienībai) septiņu minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus, jau pirmajā puslaikā noņemot jebkādus jautājumus par cīņas uzvarētāju.

Vispirms "Trabzonspor" kapteinis gvinejietis Ibrahims Jatara guva vārtus 31. un 34.minūtē, bet 38.minūtē Selčuks Inans panāca 3:0. Otrā puslaika sākumā Džihans Jilmazs vienus vārtus atguva, tomēr kolumbiešu uzbrucējs Teofilo Gutjeress uz to atbildēja ar diviem precīziem sitieniem. Mača 79.minūtē "Sivasspor" palika mazākumā, bet 89.minūtē Buraks Jilmazs iedzina pēdējo naglu "Sivasspor" zārkā – 6:1!

Deniss Ivanovs laukumā pavadīja visu maču. Seši ielaistie vārti izsaka pilnīgi visu par "Sivasspor" aizsardzības kvalitātēm šovakar un nedara godu ne vārtsargam, ne aizsargiem. Ivanovs, kā allaž, pie standartsituācijām atradās pretinieku soda laukumā, tomēr mača teksta tiešraidē ar spilgtām darbībām neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...

  +3 [+] [-]

, 2010-09-13 22:12, pirms 14 gadiem
Atceros, ka mūsu Igors Stepanovs savā laikā piedzīvoja karjeras labākos mirkļus Arsenal sastāvā, bet tad 6 vārti no MU un kopš tā laika "Stjopas" karjera gāja tikai uz leju....

Tas tā... pārdomas par tēmu... cerams Ivanovu neskars līdzīgs liktenis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-14 10:15, pirms 14 gadiem
Maikl25 rakstīja: kads Ivanovam -/+ koeficents ?
drosi vien ka -6
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-14 17:43, pirms 14 gadiem
Traki. Bet nu Trabzonspor ir laba komanda. Arī šādas spēles gadās. Jāaizmirst un jāiet uz priekšu.