Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Kļavam vārti dublieros, Doroševs un Uvarenko sausā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kļavam vārti dublieros, Doroševs un Uvarenko sausā
Pāvels Doroševs
Foto: www.extratime.az

Azerbaidžānas futbola čempionātā aizvadītas priekšpēdējās kārtas spēles. Pēc četru maču izlaišanas laukumā atgriezās vārtsargs Pāvels Doroševs, kurš nosargāja savus vārtus neskartus pret Kristapa Grebja "Ganja" - 0:0. Ungārijas čempionātā uzvarēt pazīstamo "Debrecen" nav izdevies Daniila Turkova "ZTE" - 1:1. Krievijas dublieru čempionātā ar vārtiem izcēlies Oskars Kļava.

Pāvels Doroševs, kurš ilgu laiku bija izteikts "Qabala" līderis, pēdējās četras spēles noraudzījās no rezervistu soliņa. Viņa dublieris nosargāja vārtus neskartus visās četrās aizvadītajās spēlēs, bet šoreiz priekšroka tika dota Latvijas vārtu vīram. Ar saviem pienākumiem viņš tika galā, palīdzot tikt pie punkta pret Kristapa Grebja "Ganja". Kristaps netika pieteikts spēlei.

Neveiksmi šodien piedzīvoja Aleksandra Starkova "Baku", kas viesos ar 0:2 piekāpās "Khazar", nespējot palīdzēt Andreja Rubina "Karabakh" cīņā par otro vietu. Rubina klubs ar savu darbiņu tika galā, ar 3:0 uzvarot "Neftchi". Andrejs Rubins palika uz rezervistu soliņa. Pirms pēdējās kārtas viņam un partneriem ir viena punkta atpalicība no "Khazar".

Vēl šodien Ģirta Karlsona "Baku" neprata uzlauzt "AZAL" aizsardzību - 0:0. Ģirts laukumā devās 67. minūtē, ātri vien nopelnot brīdinājumu. Ritus Krjauklis tika atstāts rezervē. Šīm komandām ir pa 46 punktiem, un viss cīņā par ceturto vietu izšķirsies pēdējā kārtā.

Aleksandra Starkova "Baku" augstāk par sesto vietu netiks, bet "Qabala" jānosargā septītā vieta, savukārt "Ganja" stabili iekārtojusies devītajā pozīcijā.

Ungārijas futbola čempionātā pie punkta pret labi pazīstamo "Debrecen" izdevās tikt Daniilam Turkovam un "ZTE". Otrā puslaika vidū "Debrecen" ar 11 metru soda sitienu atklāja rezultātu, bet jau pēc divām minūtēm ieraidīja bumbu savos vārtos - 1:1. Daniils Turkovs pēc uguņošanām iepriekšējās spēlēs šoreiz nebija tikt aktīvs, kaut arī laukumā pavadīja 90 minūtes. Turnīra tabulā Turkova klubam piektā vieta ar labām izredzēm tikt augstāk.

Čehijas pēc spēka otrajā līgā lielisku sniegumu turpina demonstrēt Maksims Uvarenko. Maksima lieliskais sniegums vārtos palīdzēja komandai noturēt neizšķirtu 0:0 pret vienu no galvenajām konkurentēm "Trinec". Maksimam jau otrais sausais mačs pēc kārtas, bet komanda turnīra tabulā pakāpusies uz otro vietu.

Krievijas dublieru čempionātā ar vārtu guvumu atzīmējies Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava. Spēles 82. minūtē viņš guva uzvaras vārtus pret "Kuban" otro sastāvu, nodrošinot Mahačkalas "Anzhi" uzvaru ar 2:1. Oskaram pilna spēle un pirmais vārtu guvums. Šodien savstarpējo spēli aizvadīs vienību pirmie sastāvi.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Nemzeti Sport Online

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-05-13 19:43, pirms 13 gadiem
Starkovam diez ko neiet pie azeriem!
hi-hi-hi

     [+] [-]

, 2011-05-13 20:35, pirms 13 gadiem
Starkovs gadiijumaa azeros netrenee vieteejo Olimpu???

  -2 [+] [-]

, 2011-05-13 20:42, pirms 13 gadiem
Kāds pārsteigums, ka Starkovam zaudējums.....

Tukšais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-13 22:11, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: sašeņka savā elementā
Viņš tev nav nekads sašeņka, idiņ!

     [+] [-]

, 2011-05-13 22:14, pirms 13 gadiem
Grebja klubam labs nosaukums Ja to tiešām izrunā kā "gandža", tad džekam tur jautri iet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-14 12:34, pirms 13 gadiem
Petroviču drīz sa svistam nometīs no trenera amata, ja tā turpinās. A par Grebi visu jau Abramčiks pateica.

     [+] [-]

, 2011-05-14 19:00, pirms 13 gadiem
njā, pat Azerbaidžānā vairs netiek spēlēt mūsējie. Tā vien šķiet, ka visur līmenis aug, izņemot Latvijas spēlētājus un komandas.