Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovska "Ergotelis" izlaiž uzvaru, Kļavam panākums

Agris Suveizda

Verpakovska "Ergotelis" izlaiž uzvaru, Kļavam panākums
Māris Verpakovskis cīņā par bumbu
Foto: athleticradio.gr

Šodien vietējos čempionātos spēles aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Māra Verpakovska pārstāvētais "Ergotelis" kompensācijas laika piektajā minūtē izlaida uzvaru pret "Iraklis" (1:1), savukārt Oskara Kļavas AZAL cīņā par palikšanu Azerbaidžānas līgā apspēlēja "Kapaz" (3:1).

Māra Verpakovska Hēraklejas "Ergotelis" Salonikos viesojās pie vietējā "Iraklis". Ilgu laiku uz rezultāta tablo turējās divas nulles, taču 83.minūtē "Ergotelis" beidzot izvirzījās vadībā - vārtus guva Hrisovalantis Kozoronis. Tomēr noturēt uzvaru neizdevās - piektajā kompensācijas laika minūtē "Iraklis" izglābās pēc standartsituācijas (1:1). "Ergotelis" ar 48 punktiem 25 spēlēs saglabā līderpozīciju un par trim punktiem apsteidz tuvāko sekotāju "Apollon Smirnis". Verpakovskis laukumā pavadīja visu spēli un izprovocēja vienu dzelteno kartīti. Nākamā spēle "Ergotelis" paredzēta tikai septītajā aprīlī.

Labāk veicās Oskara Kļavas pārstāvētajam AZAL, kas uzsāka cīņu Azerbaidžānas čempionāta otrajā sešiniekā. Šodien AZAL viesojās pie pēdējā vietā esošā "Kapaz" un uzvarēja ar 3:1. Kļava laukumā pavadīja visu maču. AZAL ar 32 punktiem 23 spēlēs otrā ešelona sešiniekā ieņem pirmo vietu, bet tuvākā sekotāja ar 28 punktiem ir "Khazar Lenkoran". Tikmēr Lietuvā pie bezvārtu neizšķirta tika "Sūduva", kas ar Pāvelu Davidovu vārtos spēlēja pret "Šiaulia". Savukārt uz rezervistu soliņa palika Māris Eltermanis, kura pārstāvētā "Kruoja" ar 2:0 pieveica Alītas "Dainava".

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Flashnews.gr - Οι ειδήσεις στην Κρήτη την ώρα...
Pradinis - Futbolo.tv

     [+] [-]

, 2013-03-13 22:24, pirms 12 gadiem
Pēdējā laikā Ergotelis komandai uzvaras nenāk, bet nu vēl līderos turās. Kāpēc Eltermanis leišos uz beņķīša? Pērno sezonu taču sev neierasti labi Kruoja sastāvā aizvadīja. Paņēma viņu arī atrādīties uz Bulgārijas augstāko līgu, kur gan acīmredzami nepalika.