Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam, Karlsonam un Rečickim neizšķirti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubinam, Karlsonam un Rečickim neizšķirti
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Šodien ārvalstu futbola čempionātos kārtējās spēles aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Neizšķirts gan Rubinam un Karlsonam Azerbaidžānā, gan Rečickim Kiprā, bet Vadimam Žuļevam Ungārijā - zaudējums.

Azerbaidžānas futbola čempionāta 23. kārtas mačā šodien Baku 2 500 skatītāju klātbūtnē "Inter" uzņēma "Neftchi". Lai gan iepriekšējās divās savstarpējās cīņās pārliecinoši triumfēja "Inter", šodienas spēle bija krietni līdzīgāka. Pirmie vadībā izvirzījās "Inter", kad Červenka realizēja būtībā vienīgo mājinieku iespēju pirmajā puslaikā, precīzi noslēdzot partnera centrējumu. Savukārt "Neftchi" otrajā puslaikā ar 11 metru soda sitienu panāca izlīdzinājumu, un spēle tā arī noslēdzās - 1:1.

Andrejs Rubins "Inter" rindās laukumā pavadīja visu spēli un mača galotnē varēja gūt uzvaras vārtus, taču, apspēlējis divus pretiniekus, Andrejs sita garām vārtiem. Savukārt Ģirts Karlsons laukumā devās uz maiņu 33. minūtē, nomainot savainoto lietuvieti Pošku. Līdz spēles beigām Ģirts ar vērā ņemamām aktivitātēm uzbrukumā neizcēlās. Ar 18 punktiem 11 mačos "Inter" pirmā sešinieka tabulā ieņem 2. vietu (priekšā ir "Khazar Lenkoran", kam tikpat punktu, taču labāka vārtu attiecība), bet Pāvela Doroševa "Qabala" ar septiņiem punktiem ieņem 6. vietu.

Neizšķirti 0:0 Kipras čempionātā futbolā šodien cīnījās Limasolas "Aris", kas viesojās pie kaimiņienes turnīra tabulā - "Doxa". Vitālijs Rečickis "Aris" sastāvā laukumā devās uz maiņu 80. minūtē un palīdzēja noturēt neizšķirtu. Ar 19 punktiem "Aris" saglabā 12. vietu 14 komandu konkurencē, līdere ar 56 punktiem ir "Omonia".

Visbeidzot Ungārijas čempionātā futbolā šodien "ZTE" bez potītes savainojumu guvušā Artjoma Rudņeva ierindā izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Kaposvári Rákóczi", bet Vadima Žuļeva pārstāvētā "Lombard Papa", mūsu pussargam laukumā pavadot otro puslaiku, izbraukumā cieta zaudējumu 0:2 pret "Fehervar". Turnīra tabulā pēc 18 kārtām "ZTE", kam vēl spēle rezervē, ar 28 punktiem ieņem 5. vietu, bet "Lombard Papa" ar 23 punktiem ir 8. pozīcijā. Bet Viktors Morozs nebija pieteikts Sofijas "CSKA" mačam pret "Sportist" (4:1).

Izmantotie resursi:
pfl.az
azerisport.com
nemzetisport.hu
shootandgoal.com
gong.bg

     [+] [-]

, 2010-03-13 20:57, pirms 14 gadiem
Šodien mūsējiem rezultāti tādi pieticīgi!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-13 21:08, pirms 14 gadiem
nav tik traki,Vanjka Lukjanovs nupat iesita