Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam un Štolceram neizšķirts, Bulvītim uzvara

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Gorkšam un Štolceram neizšķirts, Bulvītim uzvara
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Šodien spēles savos čempionātos aizvadīja gan Kaspars Gorkša, gan Andreja Štolcera, gan Naura Bulvīša pārstāvētie klubi. Tiesa, pie spēlēšanas tikt izdevās tikai Gorkšam, kura "Queens Park Rangers" cīnījās neizšķirti.

Anglijas futbola Čempionāta mača ar "Sheffield United" sākumā "QPR" bija ļoti aktīvi, izdarot spiedienu uz pretinieka vārtiem un izveidojot arī vairākas labas iespējas gūt vārtus. Vienu no šiem momentiem aizsāka tieši Gorkšs, izdarot piespēli Ephraimam, kurš ielauzās soda laukumā un izdarīja labu sitienu, tomēr trāpot pa vārtu stabu. Puslaika beigās, neilgi pēc tam kad Londonas klubs atkal bija palaidis garām labu iespēju atklāt rezultātu, to izdarīja "Sheffield" – vārtus guva Kresvels, un pārtraukumā "Rangers" nācās doties ar 0:1.

Atspēlēties izdevās ļoti ātri – jau 49. minūtē Tārabts panāca 1:1, bet vēl pēc brīža viņam bija iespēja jau izvirzīt "QPR" vadībā, tomēr tā palika neizmantota. Arī turpmākajā mača gaitā pārsvars bija Londonas klubam, tomēr spēle noslēdzās neizšķirti. Kaspars Gorkšs, kā ierasts, laukumā bija visu spēli. Turnīra tabulas kopvērtējumā "Queens Park Rangers" ieņem 15. vietu.

Andreja Štolcera "Hayes & Yeading" Anglijas 5. līgā spēlēja neizšķirti 0:0 ar "Grays Athetic". Štolcers mačam bija pieteikts, tomēr laukumā neizgāja. "Hayes" kopvērtējumā 24 komandu konkurencē ieņem 14. vietu. Tieši tādā pašā situācijā kā Štolcers bija arī Nauris Bulvītis Skotijas 1. līgas mačā, kurā viņa "Inverness CT" ar 1:0 pieveica "Greenock Morton". "Inverness" turnīra tabulā šobrīd ir otrie.

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-13 21:43, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: Gorksham jataisas prom no ''QPR''
kapec lai viņš ietu prom

     [+] [-]

, 2010-03-13 23:14, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: Gorksham jataisas prom no ''QPR''
Nekur viņš neies. Cerams nākamsezon komanda būs labāk gatava spēlēm.

     [+] [-]

, 2010-03-13 23:15, pirms 14 gadiem
Stulbi, ka Bulvītis pamatā nespēlēja, bet komanda tabulā kāpj - par to prieks. Varbūt aizkapāsies līdz SPL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja