Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis gūst vārtus, Gorkšs un Mihadjuks nopelna brīdinājumu

Agris Suveizda

Bulvītis gūst vārtus, Gorkšs un Mihadjuks nopelna brīdinājumu
Nauris Bulvītis
Foto: www.caleyjags.com

Šodien kārtējās spēles aizvadīja vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie ārzemju klubi. Vārtus Skotijas komandas "Inverness" labā guva Nauris Bulvītis, bet Kaspars Gorkšs un Pāvels Mihadjuks savos mačos izcēlās ar brīdinājumu.

Šodien Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētais "QPR" izbraukumā tikās ar "Coventry", kam pirms mača bija par trim punktiem vairāk (taču arī viena spēle vairāk). Lai arī kopumā "QPR" piederēja liels pārsvars bumbas kontrolē, kā arī viesi biežāk apdraudēja pretinieku vārtus, spēlē ar 1:0 pārāka izrādījās "Coventry". Vienīgos vārtus mājinieki guva jau desmitajā minūtē. Gorkšs laukumā pavadīja visu maču, visbiežāk no visiem pārkāpa noteikumus (četras reizes), kā arī 74.minūtē par nesportisku rīcību saņēma brīdinājumu. Jāpiebilst, ka Gorkšam 73.minūtē bija lieliska iespēja no vārtu priekšas panākt neizšķirtu, taču sitiens izrādījās pārāk vājš, un vārtsargs glāba komandu no vārtu zaudējuma. Pirmajā puslaikā Kaspars vienreiz vārtus apdraudēja arī, sitot ar galvu. Ciešot kārtējo neveiksmi, "QPR" turpina attālināties no sapņa par Premjerlīgu, toties arvien straujāk tuvojas izkrišanas zonai.

Tikmēr Latvijas aizsarga Pāvela Mihadjuka pārstāvētais "Dundee United" izbraukumā tikās ar vienu no Skotijas Premjerlīgas apakšgala klubiem "St.Mirren". Mača 68.minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, kad no pāris metriem ar galvu precīzs bija Maikls Hidždons. Vēl 82.minūtē mājinieki saglabāja minimālo pārsvaru, taču viesi spēja izglābties un pat uzvarēt, izšķirošos vārtus gūstot pašā spēles izskaņā - 2:1. Mihadjuks spēli uzsāka pamatsastāvā, taču taktisku apsvērumu dēļ pēc pirmajām 45 minūtēm tika nomainīts. Pāvels trīsreiz pārkāpa noteikumus, kā arī saņēma dzelteno kartīti. Skotijas pēc spēka otrajā līgā aizsarga Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness" ar 4:0 izbraukumā sagrāva "Raith Rovers". Bulvītis laukumā pavadīja visu maču un 77.minūtē izcēlās ar vārtu guvumu, panākot 3:0 savas komandas labā.

Savukārt Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku 800 skatītāju klātbūtnē savā starpā tikās Andreja Rubina un Ģirta Karlsona "Inter", kā arī Genādija Soloņicina "Simurq". Spēlē diezgan izteikts pārsvars piederēja mājiniekiem "Inter" futbolistiem, kas ar 2:1 apspēlēja pretiniekus. "Inter" rindās vienus vārtus guva lietuviešu uzbrucējs Roberts Poškus. Rubins laukumā devās pamatsastāvā un kompensācijas laika otrajā minūtē tika nomainīts, savukārt Karlsons palika uz rezervistu soliņa. Soloņicins cīņai netika pieteikts. Tāpat kārtējo maču aizvadīja Latvijas vārtsarga Pāvela Doroševa pārstāvētais "Qabala", kas izbraukumā 500 skatītāju klātbūtnē ar 0:2 piekāpās "Baki" vienībai.

Andrejs Štolcers piedalījās kluba uzvarā pār "Gateshead" - 3:2. Vispirms Štolcera "Hayes&Yeadin" izvirzījās vadībā, taču pēc pirmā puslaika ar 2:1 priekšā bija viesi. Tomēr Štolcera pārstāvētajai komandai izdevās gan izlīdzināt rezultātu, gan arī izraut uzvaru. Štolcers spēli uzsāka pamatsastāvā, bet 58.minūtē pie rezultāta 1:2 tika nomainīts.

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk
espn.com
pfl.az

  +2 [+] [-]

, 2010-02-13 20:07, pirms 14 gadiem
Prieks, ka Bulvītis Skotijā turpina spīdēt. Šādi turpinot, var arī piesaistīt kādu SPL klubu interesi. Vēl viens spēlētājs Skotijas augstākajā līgā nebūtu slikti! Prieks arī par Mihadjuku, kurš turpina spēlēt Dundee, arī par Štolceru un Rubinu. Žēl, ka Doroševam zaudējums. Gorkša klubam galīgi neiet, ja tā turpināsies, var nebūt labi. Soloņicins nespēlē un Karlsons arī - tas nav labi, jo viņi ir mūsu izlases veči.

Veiksmi visiem mūsējiem, kas spēlē ārzemēs!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-13 20:15, pirms 14 gadiem
Pēc apraksta spriežot Gorkšs plosas kā var, bet komandai kā neveicās, tā neveicās

  -2 [+] [-]

, 2010-02-13 20:15, pirms 14 gadiem
Gorkss - rupeklis!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-13 20:16, pirms 14 gadiem
nu nu, par Mihaidjuku prieka maz, jo nomainiija vinju vaajaa snieguma deel, taa vismaz izteicaas Skotu komenteetaaji un nevienu labu vaardu par vinju veel neesu dzirdeejis. Jaacer, ka tomeer sanjemsiesun paraadiiscieniigu sniegumu, lai mums te Dundee nav jaakaunas

  +3 [+] [-]

, 2010-02-13 20:41, pirms 14 gadiem
vēl nesen QPR bija sešiniekā, bet nu pat jāsāk uztraukties par nekrišanu zemāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja