Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs ar "CSKA" triumfē Albenas kausā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs ar "CSKA" triumfē Albenas kausā
Sofijas "CSKA" ar Viktoru Morozu (pa labi) triumfē
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs kopā ar Sofijas "CSKA" šodien triumfēja Albenas kausa izcīņā. Finālā "CSKA" ar 2:0 pieveica cita mūsu futbolista Staņislava Pihocka pārstāvēto Varnas "Cherno More".

Albenas kausa izcīņas finālmačs starp Sofijas "CSKA" un Varnas "Cherno More" notika uz dubļaina un visai nekvalitatīva laukuma, taču maču vērot klātienē sapulcējās 4 000 skatītāju. Abas komandas grupu turnīra spēlēs izcīnīja trīs uzvaras trijos mačos, tādējādi nodrošinot vietu finālā. Ar 2:0 triumfēja Sofijas "CSKA" futbolisti, pa vārtiem gūstot katrā puslaikā. Lai gan Albenas kausa izcīņa abiem klubiem ir tikai viens no sagatavošanās posmiem sezonas otrajai pusei, par nopietno attieksmi pret finālmaču liecināja abu vienību izdarīto spēlētāju maiņu skaits - ja grupu turnīra spēlēs pie vārda tika vairāk nekā 20 spēlētāji jeb gandrīz divi sastāvi, tad "CSKA" šodien veica trīs maiņas, "Cherno More" - četras.

Viktors Morozs Sofijas "CSKA" sastāvā laukumā pavadīja visas 90 minūtes. 6. minūtē Viktoram radās iespēja atklāt rezultātu, bet viņa sitienu ar galvu tvēra "Cherno More" vārtsargs Ilčevs. 22. minūtē pret mūsu futbolistu asi tika pārkāpti noteikumi, kā rezultātā dzelteno kartīti saņēma Varnas komandas aizsargs Džakovs. Savukārt 88. minūtē Morozs vēlreiz nokļuva labā sitiena pozīcijā, taču pretinieku vārtsargs glāba situāciju, tverdams bumbu. Savukārt Staņislavs Pihockis laukumā iznāca 85. minūtē un sev atvēlētajās pāris minūtēs izdarīja bīstamu centrējumu gar "CSKA" vārtiem, taču "Cherno More" iespēju gūt vārtus palaida garām.

Bulgārijas čempionāts atsāksies 28. februārī. Sofijas "CSKA" pēc pirmā riņķa ar 32 punktiem ieņem 2. vietu, bet "Cherno More" ar 26 punktiem ir ceturtā. Līdere ar 33 punktiem ir Sofijas "Levski" komanda.

Izmantotie resursi:
cska.bg
sportal.bg

  +4 [+] [-]

, 2009-02-13 20:58, pirms 16 gadiem
Morozs ļoti aktīvs. Tas nevar nepriecēt.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-13 21:51, pirms 16 gadiem
lacom rakstīja: Morozs ļoti aktīvs. Tas nevar nepriecēt.
Pilnīgi piekrītu, bet vienu gan es nesaprotu. Kāpēc, velns parāvis, viņš nav izlasē??? Viens no dažiem LV futbolistiem, kas patiešām spēlē labā līmenī. Burtiski saprotot - spēlē. Citi skaitās labos klubos, bet deldē solus. Tas ir absurds!

     [+] [-]

, 2009-02-14 21:53, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Pilnīgi piekrītu, bet vienu gan es nesaprotu. Kāpēc, velns parāvis, viņš nav izlasē??? Viens no dažiem LV futbolistiem, kas patiešām spēlē labā līmenī. Burtiski saprotot - spēlē. Citi skaitās labos klubos, bet deldē solus. Tas ir absurds!
Starkovs jau sakaas veerojot Moriozu, bet lauj nostiprinaaties. Tikai VAI pirms macjiem PAVASARII BUUS PIETIEKAMI DAUDZ LAIKA, LAI IESAISTIITU VINJU KOMANDAA.