Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Treneris Verpakovskim sola spēles laiku

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Treneris Verpakovskim sola spēles laiku
Māris Verpakovskis

Šodien plkst. 21:00 pēc Latvijas laika Māra Verpakovska pārstāvētā "Celta de Vigo" aizvadīs Spānijas kausa izcīņas 1/16 fināla spēli pret "Espanyol". Pamatotas cerības tikt laukumā ir arī mūsu futbolistam.

Pēc desmit aizvadītajām kārtām "Espanyol" komanda "La Liga" jeb Spānijas spēcīgākajā līgā ieņem 12. pozīciju, kamēr Verpakovska "Celta de Vigo" otrajā spēcīgākajā līgā pēc 11 kārtām ir 14. vietā. Šodien Spānijas kausa izcīņas 1/16 finālā abas komandas tiksies savā starpā, un šajā izbraukuma mačā pamatotas cerības laukumā tikt ir arī Mārim.

"Rīt [saruna notika vakar - aut.] ir kausa spēle ar "Espanyol", it kā treneris apsolīja, ka spēlēšu. Runāju par to, vai braukt uz izlasi spēlēt pret Igauniju vai palikt tepat, un viņš teica, lai palieku, jo man būs jāspēlē. Tiesa gan, nezinu, cik daudz - tad jau redzēs, jo to viņš neteica," vakar sarunā ar eSports.lv pastāstīja Māris.

"Gatavojos mačiem, bet pie spēlēšanas pagaidām īpaši netieku. Komanda uzvar, uzbrucēji sit iekšā, un treneriem nav jēgas kaut ko mainīt. Komandai, manuprāt, tagad ir deviņu spēļu nezaudēta sērija. Man atliek gaidīt savu iespēju. Protams, es gribu spēlēt un palīdzēt komandai, taču saprotu situāciju - viss ir kā vajag. Sezona ir gara - jebkurā gadījumā būs savainojumi, kartītes, un iespēja man būs. Jācer, ka izmantošu. Cerams, jau pret "Espanyol". Pēc savainojuma esmu atguvies, trenējos jau kādas divas nedēļas, tādā ziņā viss ir kārtībā."

1 2 39 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-11-12 08:15, pirms 16 gadiem
Atbilde uz virsrakstu: NĒ

 +11 [+] [-]

, 2008-11-12 08:23, pirms 16 gadiem
Lai Tev beidzot paveicas!!
Slēpts komentārs: shakii

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 08:45, pirms 16 gadiem
noteikti nee!vajadzeja vismaz atrast klubu kas sitas pa kadu leju..mazaka alga bet lielaks speles laiks ....sezot uz solinja un trenejoties nevar agut formu!

  +6 [+] [-]

, 2008-11-12 08:51, pirms 16 gadiem
"Celta de Vigo" pēc 11 kārtām ir 14 vietā ar deviņu spēļu nezaudētu sēriju. Izklausās kautkā jokaini!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-12 10:54, pirms 16 gadiem
es ar nesaprotu, kādā mārrutka pēc jāiet uz komandu, kur nedod spēles laiku. Būtu tepat vien pa Baltijas līgu sities.

 +13 [+] [-]

, 2008-11-12 11:10, pirms 16 gadiem
Mandaliina rakstīja: es ar nesaprotu, kādā mārrutka pēc jāiet uz komandu, kur nedod spēles laiku. Būtu tepat vien pa Baltijas līgu sities.
a kas vainas - dzīvo siltajā Spānijā, braukā ar M6, regulāri gozējas pa visu iespējamo dzeltenās preses izdevumu vākiem un rakstiem kopā ar smukām meičām un faktiski mēta luni un tolkam nestrādā - tik vien cik staigā uz treniņiem un uztur sevi daudzmaz formā... es teiktu - labi iekārtojies!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 11:23, pirms 16 gadiem
Runāju par to, vai braukt uz izlasi spēlēt pret Igauniju vai palikt tepat, un viņš teica, lai palieku, jo man būs jāspēlē.

Es domaaju ka vinju smagi piecakarees.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 11:45, pirms 16 gadiem
es ar nesaprotu, kādā mārrutka pēc jāiet uz komandu, kur nedod spēles laiku. Būtu tepat vien pa Baltijas līgu sities.

Diezvai Baltijas ligas klubiem pietiktu naudas lai sev to atljautos, ka ne ka vins ir Dinamo ( Kiev) speletajs... kurs ir izirets... pat horvatijas klubs sev nevareja atljauties parpirkt vinja ligumu... ari piekritishu Emilio teiktjam... +1

     [+] [-]

, 2008-11-12 11:46, pirms 16 gadiem
Emilio, normāls profesionāls sportists tā nedarīs. Tāpēc man nekad nav paticis Māris, kurš uzpūš pīles. Labāk būt savā sētā varonim ar paceltu asti, nevis soliņa deldētājam. Tik pat labi tavējo tekstu varēja peilikt raksta beigās.. "A man patīk Spānijā, te silti. Ko gan es izlasē darīšu? Tāpat neiesitīšu un zaudēsim"

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 11:48, pirms 16 gadiem
Emilio rakstīja: a kas vainas - dzīvo siltajā Spānijā, braukā ar M6, regulāri gozējas pa visu iespējamo dzeltenās preses izdevumu vākiem un rakstiem kopā ar smukām meičām un faktiski mēta luni un tolkam nestrādā - tik vien cik staigā uz treniņiem un uztur sevi daudzmaz formā... es teiktu - labi iekārtojies!
laba dziive es ar taadu gribeetu!

     [+] [-]

, 2008-11-12 11:51, pirms 16 gadiem
mandaliina ... pec tevis teikta it ka tam setas varonim kaut ko maksatu... nauda nauda un vel reiz nauda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-11-12 12:09, pirms 16 gadiem
Un kas notiks ja treneries nedos solīto, Māris un visa latvija apvainosies un nedzers vairāk spāņu vīnus
Par Lielu Latviju

  +4 [+] [-]

, 2008-11-12 12:09, pirms 16 gadiem
Mandaliina rakstīja: Emilio, normāls profesionāls sportists tā nedarīs. Tāpēc man nekad nav paticis Māris, kurš uzpūš pīles. Labāk būt savā sētā varonim ar paceltu asti, nevis soliņa deldētājam. Tik pat labi tavējo tekstu varēja peilikt raksta beigās.. "A man patīk Spānijā, te silti. Ko gan es izlasē darīšu? Tāpat neiesitīšu un zaudēsim"
bet vai tad viņš nav profesionāls sportists?! - ir, jo saņem naudu, pie tam ļoti lielu naudu, par futbola spēlēšanu... tas, cik maz vai daudz viņš spēlē, ir pakārtota lieta, jo viņa futbolista CV pildās... domā, ka pēc līguma beigām ar Dinamo viņš vairs nevienam nebūs vajadzīgs?! - domāju, būs gan, līdz ar to Māris turpinās rullēt gurķi un pelnīt lielo piķi līdz pat brīdim, kad paziņos par karjeras beigām...nu ok, moš pēdējās pāris sezonas pavadīs LV.
katra cilvēka sapnis ir gandrīz neko nedarīt un saņemt par to lielu naudu - lūk, labs piemērs! nospēlēja vienu izcilu EČ atlases ciklu un rezultāts - labi nodrošināta visa atlikusī dzīve... kaut katram tā paveiktos!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 12:18, pirms 16 gadiem
Vecīt, sportistam CV pildās ar panākumiem/sasniegumiem (konkr. gadījumā kā uzbrucējam minūtes+goli), nevis kur/cikilgi soliņu sildījis.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-12 12:28, pirms 16 gadiem
Mandaliina rakstīja: Vecīt, sportistam CV pildās ar panākumiem/sasniegumiem (konkr. gadījumā kā uzbrucējam minūtes+goli), nevis kur/cikilgi soliņu sildījis.
bet par solinja sildissanu neviens mums nemaksatu naudu... bet vinjam gan...

     [+] [-]

, 2008-11-12 12:29, pirms 16 gadiem
Emilio rakstīja: bet vai tad viņš nav profesionāls sportists?! - ir, jo saņem naudu, pie tam ļoti lielu naudu, par futbola spēlēšanu... tas, cik maz vai daudz viņš spēlē, ir pakārtota lieta, jo viņa futbolista CV pildās... domā, ka pēc līguma beigām ar Dinamo viņš vairs nevienam nebūs vajadzīgs?! - domāju, būs gan, līdz ar to Māris turpinās rullēt gurķi un pelnīt lielo piķi līdz pat brīdim, kad paziņos par karjeras beigām...nu ok, moš pēdējās pāris sezonas pavadīs LV.
katra cilvēka sapnis ir gandrīz neko nedarīt un saņemt par to lielu naudu - lūk, labs piemērs! nospēlēja vienu izcilu EČ atlases ciklu un rezultāts - labi nodrošināta visa atlikusī dzīve... kaut katram tā paveiktos!
Zini kāpēc mums sports ir dziļā caurumā, tieši tāpēc ka katra cilvēka (jaunieša ), kā Tu saki sapnis ir (gandrīz - izņemot dzerstīšanos un zīmēšanos) pelnīt naudu un nekā nedarīt,
Var pelnīt lielu naudu un nekā nedarīt- tas diemžēl (par laimi) ir laika jautājums, un tas kas pelnot lielu naudu ieliek vēl no sevis procesā iekšā un pilnveidojas, pelna vēl lielāku naudu

  +4 [+] [-]

, 2008-11-12 12:30, pirms 16 gadiem
Mandaliina rakstīja: Vecīt, sportistam CV pildās ar panākumiem/sasniegumiem (konkr. gadījumā kā uzbrucējam minūtes+goli), nevis kur/cikilgi soliņu sildījis.
gan jā, gan nē! prognozēju, ka vēl tuvākos 5 gadus Māris būs aktuāls vidusmēra Eiropas klubiem pat par spīti tam, ka sēž uz beņķa un nesit golus, jo CV ir ieraksts - neskaitāmas spēles un goli izlasē, piedalījies EČ finālturnīrā un pat iesitis banku, spēlējis Dynamo, iesitis golus, spēlējis ČL un iesitis golu pat pret Real... nākamā potenciālā darba vieta skatīsies - džeks perspektīvs, jo iesist māk, laikam vnk Dynamo un Celtas treneri neprot izmantot un viss - karjera turpinās!

     [+] [-]

, 2008-11-12 12:38, pirms 16 gadiem
pupa rakstīja: Zini kāpēc mums sports ir dziļā caurumā, tieši tāpēc ka katra cilvēka (jaunieša ), kā Tu saki sapnis ir (gandrīz - izņemot dzerstīšanos un zīmēšanos) pelnīt naudu un nekā nedarīt,
Var pelnīt lielu naudu un nekā nedarīt- tas diemžēl (par laimi) ir laika jautājums, un tas kas pelnot lielu naudu ieliek vēl no sevis procesā iekšā un pilnveidojas, pelna vēl lielāku naudu
a, ja izņemot sportošanu, dzerstīšanos un zīmešānos, neko citu neprot, ko tad? ne visiem Dieviņš ir devis gan sportista talantu, gan gaišu galvu vienlaicīgi... spilgts piemērs - mūsu Armands Š - sāka lielo uzņēmējdarbību paraleli basketam uc.nodarbēm... ar ko tas beidzās visi labi zin - lupatu bode nogāja pa grunti tā, ka nograb...
bet sportā katram ir savi griesti ko var sasniegt!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 12:42, pirms 16 gadiem
pupa rakstīja: Zini kāpēc mums sports ir dziļā caurumā...
mūsu baksketbola komanda regulāris startē EČ, pat mūsu futbola komanda ir piedalījusies EČ, mūsu hokeja komanda..., mūsu vieglatētiem attiecībā pret valsts iedzīvotāju skaitu ir lieliski rezultāti pēdējā olimpiādē, virs vidēja stingri. Vienmēr var gribēt labāk, bet plika Tev dir.šana pa to caurumu!

     [+] [-]

, 2008-11-12 13:18, pirms 16 gadiem
netaa buus pieejama translaacija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-12 14:04, pirms 16 gadiem
emt..teikt ir viens..bet ceru ka tas treneris nav tik liels maita lai uzlaistu vinju uz pedeejam 3min un speciali nepalaist uz izlases speli pret igauniju

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 14:55, pirms 16 gadiem
shitaa rakstīja: mūsu baksketbola komanda regulāris startē EČ, pat mūsu futbola komanda ir piedalījusies EČ, mūsu hokeja komanda..., mūsu vieglatētiem attiecībā pret valsts iedzīvotāju skaitu ir lieliski rezultāti pēdējā olimpiādē, virs vidēja stingri. Vienmēr var gribēt labāk, bet plika Tev dir.šana pa to caurumu!
jā jā jā,
Basketbols - man liekas ka kādreiz Latvija bija eiropā topā (Pirmskara laikos), tagad -ž...
Paskat uz leišiem, kur spēlē viņu labākie un kur mūsējie, ja izlases līderi nevar atrast sev nopietnu klubu, tad ir diez gan bēdīgi.
Par eiropas čempi. Tur jau tā lieta mēs regulāri startējam, bet ne vairāk...
Futbols protams pasaulē vairāk kotējas un dod Dievs lai vēl kādreiz mēs tur būtu un par to priecātos.
Par vieglatlētiem jāska ka visu cieņu, zinot kāda tur naudas dalīšana, prieks par Aināru un visu cieņu Valentīnas kundzei.
Par lielu Latviju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-12 15:32, pirms 16 gadiem
Visa sitaa Verpakovska saaga jau saak palikt smiekliiga.Sviests....

     [+] [-]

, 2008-11-12 15:33, pirms 16 gadiem
Tādēļ, ka pirmskara laikos citās valstīs basketbols bija ž... ar Taviem vārdiem izsakoties sports ir stingri gājis uz augšu kopš tā laika, cita lieta, ka pēc padomijas beigām bija vērojams regress, kad bija juku laiki.

     [+] [-]

, 2008-11-12 15:33, pirms 16 gadiem
Vieglatlētiem vispār naudu nedod, cik saprotu. ja nav medaļa, tad ne tikai nedod naudu bet vēl nolamā.

mna piem. pfogi ar ko šis brauc, M6 vai rozā Feiry, izlasē pēdējā laikā šis neko nav padarījis un tas ir soliņa deldēšanas gala rezultāts.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 15:40, pirms 16 gadiem
Mandaliina rakstīja: Vieglatlētiem vispār naudu nedod, cik saprotu. ja nav medaļa, tad ne tikai nedod naudu bet vēl nolamā.

mna piem. pfogi ar ko šis brauc, M6 vai rozā Feiry, izlasē pēdējā laikā šis neko nav padarījis un tas ir soliņa deldēšanas gala rezultāts.
pilnīgi piekrītu

     [+] [-]

, 2008-11-12 16:47, pirms 16 gadiem
Solits makaa nekriit...

     [+] [-]

, 2008-11-12 16:55, pirms 16 gadiem
L_2000 rakstīja: netaa buus pieejama translaacija?
Jāseko līdzi, te vajadzētu būt: rojadirecta.com

     [+] [-]

, 2008-11-12 17:41, pirms 16 gadiem
pamatsastāvā nav iekļauts, varbūt uz maiņu iznāks.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 17:46, pirms 16 gadiem
lumpijs rakstīja: pamatsastāvā nav iekļauts, varbūt uz maiņu iznāks.
stulbs? spele saksies 21:00 pec LV laika
1 2 39 komentāri