Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Soloņicinam uzvara; Rudņevam un Doroševam sagrāves

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Soloņicinam uzvara; Rudņevam un Doroševam sagrāves
Genādijs Soloņicins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kārtējās spēles savu klubu rindās aizvadījuši Latvijas futbolisti. Vislabāk klājās Genādija Soloņicina pārstāvētajam "Simurq", kas viesos ar 2:1 uzvarēja Azerbaidžānas čempionu "Baku". Uzvarētāju rindās spēlēja arī Soloņoicins.

Visagrāk laukumā devās Pāvela Doroševa pārstāvētā "Qabala", kas viesos tikās ar "Karvan". Visa mača garumā labāk izskatījās mājinieki, kas izpaudās arī uz rezultāta tablo. Jau pēc pirmā puslaika "Karvan" bija vadībā ar 2:0, bet spēle noslēdzās ar viņu uzvaru ar 4:1.

Krietni veiksmīgāk spēli pret "Ujpest" uzsāka Artjoma Rudņeva "ZTE", kas pirmā puslaika vidū izvirzījās vadībā ar 1:0. Diemžēl neilgi pirms puslaika beigām rezultāts uz tablo bija jau 1:1. Otro puslaiku "ZTE" aizvadīja vienkārši katastrofāli, beigās zaudējot ar 1:4. Artjoms šodien spēlēja uzbrūkošā pussarga pozīcijā, aktīvi iesaistoties komandas vienīgajā vārtu guvumā. Otrajā puslaikā viņš tika nomainīts.

Pie negaidīta panākuma tika Genādija Soloņicina pārstāvētā "Simurq", kas viesos sensacionāli ar 2:1 uzvarēja Azerbaidžānas čempionvienību "Baku" - 2:1. Genādijs izcēlās ar labu iespēju gūt vārtus, taču pēdējā brīdī viņam patraucēja aizsargs. Tāpat Soloņicins spēles izskaņā saņēma dzelteno kartīti. Jāizceļ, ka laukumā Genādijs devās tikai spēles beigu daļā.

Izmantotie resursi:
azerisport.com
zte.hu

     [+] [-]

, 2009-09-12 18:25, pirms 15 gadiem
Nu žēl, protams, par tām sagrāvēm. Rudņeva klubam kaut kā pēdējā laikā neiet.. Bet prieks par Soloņicinu, kurš sagādā vismaz kādu prieku ar savu uzvaru!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-12 18:32, pirms 15 gadiem
Genādijs izcēlās ar labu iespēju izcelties