Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs un Uvarenko paliek rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs un Uvarenko paliek rezervē
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Čehijas futbola čempionātā savā starpā šodien tikās divas Latvijas vārtsargu pārstāvētās komandas. Maksima Uvarenko Liberecas "Slovan" un Denisa Romanova "Slavia" komandu spēle noslēdzās ar rezultātu 1:1.

Šodien "Slavia" rindās bija cerība ieraudzīt laukumā Denisu Romanovu, kurš izcietis diskvalifikāciju, tādējādi Prāgas klubs atkal ar viņu var rēķināties Eirokausos, savukārt tas nozīmēja, ka viņš varētu tikt iespēlēts Čehijas čempionātā. Diemžēl tas nenotika, jo Deniss palika rezervē. Tāpat arī Maksims Uvarenko "Slovan" rindās palika rezervē.

Pati spēle izvērtās ļoti interesanta un momentiem bagāta. Jau 10. minūtē Prāgas klubs atklāja rezultātu, bet "Slovan" ātri vien izlīdzināja rezultātu. Atlikušajā laikā vienībām bija virkne momentu (īpaši jau "Slavia"), taču tie tā arī palika neizmantoti - 1:1.

Ungārijas futbola čempionātā pie uzvaras izdevās tikt Vadima Žuļeva "Lombard Papa", kas ar 1:0 uzvarēja "DVTK". Vadims galvenās komandas rindās laukumā nedevās, bet palīdzēja dublieru komandai uzvarēt.

Izmantotie resursi:
lombardfcpapa.hu
slavia.cz
slovanliberec.cz

  +2 [+] [-]

, 2009-09-12 23:00, pirms 15 gadiem
aj aj aj.. Nebuutu Romanovam diskaabelis uz Euro CUp spelem.. butu pamataa..