Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs laukumā varētu atgriezties aprīļa beigās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs laukumā varētu atgriezties aprīļa beigās
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Latvijas futbola izlases kandidāts vārtsargs Deniss Romanovs laukumā varētu atgriezties aprīļa beigās, jo pavisam nesen viņam veikta meniska operācija, kā rezultātā viņam nepieciešama atpūta.

Deniss Romanovs vienā no komandas dublieru spēlēm savainoja ceļgalu, tādējādi bija spiests atstāt laukumu. Pēc veiktajām pārbaudēm tika konstatēts, ka viņam ir nepieciešama operācija. Operācija noritējusi veiksmīgi, taču tagad Denisam desmit dienas būs jāatpūšas, bet pēc tā pakāpeniski viņš varēs atsākt treniņus. Ar pilnu jaudu trenēties viņš varēs pēc trīs nedēļām, tādējādi laukumā mēs viņu varētu redzēt vien aprīļa nogalē.

Laikā, kamēr Romanovs atkopjas pēc operācijas, viņa Prāgas "Slavia" vietējā derbijā gandrīz 19 tūkstošu skatītāju klātbūtnē piedzīvoja zaudējumu ar 0:1 pret Prāgas "Sparta", turnīra tabulā atkrītot uz astoto vietu. No labāko četriniekam "Slavia" šķir desmit punkti, kas atlikušajās sešās kārtās ir praktiski neatgūstams pārsvars.

Vienīgā iespēja tikt Eirokausos - veiksmīgs starts Čehijas kausa izcīņā. Šobrīd "Slavia" jau tikusi līdz ceturtdaļfinālam, kur pirmajā spēlē ar 1:0 prata uzvarēt savu niknāko ienaidnieku "Sparta", taču tālāk tiks tā komanda, kura būs pārāka divu spēļu summā. Atbildes mačs jau ceturtdien.

Vērts pieminēt, ka Romanovam šo sezonu par pārāk veiksmīgu nosaukt ir grūti, jo laukumā viņš ticis reti. Viņa kontā šogad vien četras spēles Čehijas čempionātā, kā arī pāris mači Eiropas līgas grupu turnīrā, tajā skaitā arī pret slaveno "Valencia". Ja nebūtu savainojumu, kā arī diskvalifikācijas gada sākumā, viss varēja izvērsties krietni vien savādāk.

Cits Latvijas vārtsargs Maksims Uvarenko turpina veiksmīgi spēlēt Čehijas 2. līgas kluba "Jihlava" rindās. Kārtējā spēlē viņa komanda ar 2:0 uzvarēja "Viktoria Žižkov", bet Maksims laukumā pavadīja 90 minūtes. Sava jaunā kluba rindās Maksims aizvadījis piecas spēles, kopumā ielaižot vien trīs vārtus. No piecām spēlēm "Jihlava" uzvarējusi divās, vēl tikpat reizes nospēlēts neizšķirti, bet vienreiz piedzīvots zaudējums. Turnīra tabulā klubs ieņem astoto vietu, no labāko četrinieka atpaliekot vien četrus punktus.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

     [+] [-]

, 2010-04-12 22:38, pirms 14 gadiem
aj . :S tad Diskabelis CL vai EL.. tad ehh.. žel ka netiek stabili vartos..

     [+] [-]

, 2010-04-13 23:51, pirms 14 gadiem
Prieks par Uvarenko - beidzot atradis sakarīgu klubu. Otrā līga, bet viņš vēl jauns. Būs, kur augt. Pie tam labāk spēlēt 2. līgā nekā sēdēt Slovan uz beņķa. Līdzīga situācija tagad Vaičulim AE Paphos Kiprā - silda krēslu.

Nu tad cerams, ka Romanovs pēc atkopšanās atgriezīsies komandā kā pirmais GK.

Pašam bijušas problēmas ar menisku un teikšu atklāti - ļoti nepatīkami - sāp tā, ka ne pakustēties nevar. Atkopšanās teorētiski samērā ātra - līdz mēnesim kaut kur...

Turies, būs labi!