Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mūsējie deldē soliņu ārzemēs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mūsējie deldē soliņu ārzemēs
Edgars Gauračs
Foto: www.rodengocalcio.com

Vakar tika aizvadītas vairākas spēles Eiropas valstu futbola čempionātos, taču trīs Latvijas futbolisti savās komandās pie vārda netika, paliekot uz rezervistu soliņa.

Bulgārijas futbola čempionātā vakar tika aizadītas vairākas 21. kārtas spēles. Viktora Moroza pārstāvētā valsts čempione Sofijas "CSKA" trenera Ļuboslava Paņeva vadībā turpināja uzvaru sēriju, viesos ar minimālu 1:0 apspēlējot "Minyor". Atšķirībā no iepriekšējiem mačiem, šoreiz vismaz pieteikumā bija arī Morozs (tas skaidrojams ar pussargam Markinjosa diskvalifikāciju), taču iespēja tikt laukumā viņam netika dota.

Pēc 21 kārtas "CSKA" turnīra tabulā ir līdere, nu jau par četriem punktiem apsteidzot sīvāko sāncensi "Levski". Bulgārijas medijos jau izskanējusi informācija, ka Morozs pēc sezonas pavisam noteikti meklēšot jaunu klubu. Savukārt Staņislava Pihocka Varnas "Cherno More" savu 21. kārtas spēli aizvadīs rīt, tiekoties pret Plovdivas "Lokomotiv".

Ukrainas Premjerlīgā futbolā vakar trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Krivijrigas "Kryvbas", kas izbraukumā ar minimālu 1:0 apspēlēja "Tavria" vienību. Mūsu aizsargs Artūrs Silagailis atkal bija pieteikumā, taču tā arī palika uz rezervistu soliņa. Turnīra tabulā "Kryvbas" ar 29 punktiem 23 spēlēs ieņem 8. vietu. Pārliecinoša līdere ar 58 punktiem ir Kijevas "Dynamo".

Itālijas pēc spēka 4. līgā vakar Edgara Gaurača pārstāvētā "Rodengo Saiano" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret pastarīti "Alghero". Rezultatīvais sniegums Latvijas U-21 izlasē Edgaram nav palīdzējis cīņā par vietu sastāvā, un joprojām mūsu uzbrucējs, kurš gan ir jaunākais starp komandas pieteikumā esošajiem priekšējās līnijas futbolistiem, paliek rezervē. Turnīra tabulā "Rodengo Saiano" ar 49 punktiem ieņem 2. vietu, par četriem punktiem atpaliekot no "Varese". Līdz čempionāta beigām palikušas piecas kārtas.

Jau ziņojām, ka Gints Freimanis sarāvis ceļgala sānu saiti, tādēļ vismaz vairākas nedēļas bez futbola būs jāiztiek. Vakar viņa pārstāvētā "St. Patrick's Athletic" Īrijas Premjerlīgā cieta sakāvi ar 0:3 pret "Bohemians". Turnīra tabulā "St. Patrick's Athletic" ar deviņiem punktiem septiņās spēlēs ieņem 6. vietu. Līdere ar 16 punktiem ir "Bohemians", bet "Cork City", kurā spēlē Guntars Silagailis un Roberts Mežeckis, ir 4. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
gong.bg
football.ua
rodengocalcio.com
loi.ie

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-04-12 10:58, pirms 15 gadiem
Tas ie pizgets jeega no vinjiem ja deldee solinju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2009-04-12 11:22, pirms 15 gadiem
soli tacu ari ir jasilda, jo savadak uz aukstiem soliem var jaauksteties

  +3 [+] [-]

, 2009-04-12 11:28, pirms 15 gadiem
daavids rakstīja: Edgars Gauračs ir u-21 izlases speletajs takaa tu maldies
runa ir par lielo izlasi nevis kkadam U-21,u-16 utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-04-12 12:13, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Un vel te gudrinieki teica kaa Gauracu uz izlasi
Vrb vin6 jau tie6am 7 ligaa ies pie amatieriem
vins ir izlases limeni, jo tieksme vinam ir pec goliem nevis ka lielakajai uzbruceju dalai Latvija veienkarsi vinam netiek dota iespeja. Paskatieties U-21 izlase vins izmanto izdevibas. Uzskatu ka vins ir labaks par Rudnevu.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-12 12:23, pirms 15 gadiem
Sūdī.gi! Ko lai saka? Vismaz Morozam bija jāspēlē, pierasts jau, ka pārējie nespēlē. Jācer, ka Viktoram izdosies iekarot vietu sastāvā, ja ne, tad patiešām jāmeklē jauns klubs. Ceru, ka Freimanis izārstēs savainojumu pēc iespējas drīzāk, un tad viņš vismaz spēlēs pamatsastāvā. Tas pats attiecas arī uz Mežecki. Gauračam pat 4. līgā nav iespējas spēlēt, nekas drīz jau tiks atpakaļ "Ascoli" un tad varbūt tur varēs spēlēt. 99%, ka atkal dublieros! Silagailis vēl jauns, paspēs i tur, i citur uzspēlēt. Tas nav trakākais. Bet laikam jau jāpriecājas, ka vismaz visi ir pieteikumā!