Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors atgriežas laukumā, Meļņičenko debitē, Ziļam vārti

Agris Suveizda

Šteinbors atgriežas laukumā, Meļņičenko debitē, Ziļam vārti
Pāvels Šteinbors Latvijas izlases treniņā
Foto: LFF.lv

Eiropas futbola līgās cīņas aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Joprojām gan ierindā nebija Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas, kurš, par spīti veselības problēmām, ir izsaukts uz šomēnes gaidāmajām pārbaudes spēlēm.

Čehijas čempionātā pie brīdinājuma tika Kaspars Gorkšs, kura pārstāvētā Prāgas "Dukla" ar 0:1 mājās zaudēja "Jihlava". Spēles 56. minūtē Gorkšs no labas pozīcijas sita pāri un neizmantoja iespēju atklāt rezultātu ("Dukla" ielaida sešas minūtes vēlāk), bet dzelteno kartīti saņēma 87. minūtē. Zaudēja arī "Pribram", kas ar 0:1 savā laukumā piekāpās Liberecas "Slovan". Valērijs Šabala otro spēli pēc kārtas devās pamatsastāvā un pēc pirmā puslaika tika nomainīts. "Dukla" ar 25 punktiem 20 spēlēs ieņem devīto vietu, bet "Pribram" ar 21 punktu 21 spēlē ir 14. pozīcijā.

Polijas Ekstraklasē 90 minūtes aizvadīja Igors Tarasovs, kura pārstāvētā Bjalistokas "Jagiellonia" ar 1:0 pārspēja Lenčnas "Gornik". Uzvaru mājiniekiem 84. minūtē izrāva Igaunijas pussargs Konstantīns Vasiļjevs. "Jagiellonia" ar 35 punktiem 27 mačos ieņem astoto vietu. Skotijas Premjerlīgā četru spēļu sēriju bez uzvarām pārtrauca "Hamilton", kas ar 1:0 apspēlēja "Inverness". Antons Kurakins laukumā bija visu maču, un "Hamilton" ar 33 punktiem 30 spēlēs atrodas desmitajā pozīcijā.

Kipras čempionātā pēc 12 spēļu pauzes vārtos atgriezies Pāvels Šteinbors, kura pārstāvētā "Nea Salamis" viesos ar 1:2 atzina "Apollon" pārākumu un neuzvarēja jau 12. maču pēc kārtas (0-6-6, vārti 11:21). "Nea Salamis" ar 28 spēlēs iegūtiem 33 punktiem ieņem sesto vietu. Krievijas Premjerlīgas līderpozīcijas zaudēja Maskavas CSKA, kas bez savainotā Aleksandra Cauņas ar 0:2 viesos zaudēja "Rostov", kas nu kļuvusi par jauno līderi. Abām komandām ir pa 40 punktiem 20 spēlēs. Austrijas Bundeslīgā "Mattersburg" pārspēja "Grodig" (1:0), Vitālijs Maksimenko palika rezervē.

Pēc ziemas pārtraukuma atsākusies Krievijas Nacionālā jeb pēc spēka otrā līga. Tajā debitēja vārtsargs Vitālijs Meļņičenko, kurš palīdzēja Voroņežas "Fakel" ar 3:0 savā laukumā sakaut "Tyumen". Līdere Orenburgas "Gazovik" bez Artūra Zjuzina pieteikumā ar 1:0 apspēlēja "Tosno", bet Ivans Lukjanovs aizvadīja 73 minūtes Astrahaņas "Volgar" uzvarā pār Sanktpēterburgas "Zenit 2" (3:2). "Gazovik" ar 62 punktiem 25 spēlēs nostiprinājās pirmajā vietā, "Volgar" ar 47 punktiem ir ceturtā, bet "Fakel" ar 44 punktiem ir piektā.

Pirmos vārtus Igaunijas čempionāta jaunajā sezonā guvis Vitālijs Ziļs, kurš ceturtajā minūtē pēc stūra sitiena atklāja rezultātu, 63. minūtē pie rezultāta 2:1 tika nomainīts un palīdzēja Sillamē "Kalev" ar 4:1 mājās apspēlēt "Parnu". Trešo maču pēc kārtas starta sastāvā bija arī Aleksandrs Solovjovs. "Kalev" ar četriem punktiem trīs kārtās ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Тюмень - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
A. Le Coq Premium liiga
Jagiellonia Białystok vs. Górnik Łęczna - 12...
Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 0:1, Synot...
Волгарь - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА

     [+] [-]

, 2016-03-13 00:02, pirms 9 gadiem
Ziļam pirmie, bet Ofosu Apija Infonet sastāvā jau divus iesitis.