Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševam un Koļesņičenko pirmā pilnā spēle Azerbaidžānā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Doroševam un Koļesņičenko pirmā pilnā spēle Azerbaidžānā
Pāvels Doroševs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Azerbaidžānas kausa izcīņā futbolā tika aizvadītas 1/4 fināla atbildes spēles. Pirmoreiz visu spēli savu klubu rindās nospēlēja Latvijas futbolisti Pāvels Doroševs ("Qabala") un Vladimirs Koļesņičenko ("Inter"), kuru pārstāvētie klubi kvalificējušies pusfinālam.

Šodien Azerbaidžānas kausa izcīņā futbolā tika aizvadītas 1/4 fināla atbildes spēles. Baku "Inter", kuru pārstāv mūsu futbolisti Andrejs Rubins un Vladimirs Koļesņičenko, izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Simurq", taču tas neliedza "Inter" kvalificēties 1/2 finālam, jo pirmajā spēlē tika svinēta uzvara ar 2:0. Kamēr Andrejam Rubinam savainojuma dēļ vēlreiz tika dota atpūta, laukumā visas 90 minūtes pavadīja Vladimirs Koļesņičenko, kuram tā bija pirmā pilnā spēle "Inter" sastāvā.

Savukārt Pāvela Doroševa pārstāvētā "Qabala" šodien izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Olimpik". Tā kā pirmajā 1/4 fināla mačā abas komandas spēlēja neizšķirti 1:1, 1/2 finālā vietu nodrošinājusi "Qabala". Doroševs "Qabala" vārtus nevainojami nosargāja visu maču. Jāpiebilst, ka Pāvelam šī arī bija debija "Qabala" rindās - pēc februārī gūtās pirksta traumas Doroševs bija spiests ārstēties pāris nedēļas. Pagājušās nedēļas nogales mačā čempionātā Doroševs jau bija uz rezervistu soliņa.

Interesanti, ka 1/2 finālā savā starpā tiksies tieši Baku "Inter" un "Qabala" vienības. Otrā pusfinālā spēkiem mērosies "Baku" pret "Neftchi" un "Karabakh" dueļa uzvarētāju (šīs komandas savu otro 1/4 fināla maču aizvadīs rīt).

Izmantotie resursi:
affa.az
azerisport.com

  +6 [+] [-]

, 2009-03-11 21:19, pirms 16 gadiem
galvenais, lai tiek pie spēļu prakses un attīstās!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 21:35, pirms 16 gadiem
labaak ir nekaa marineejas uz solina taakaa ROmanovs

     [+] [-]

, 2009-03-11 22:20, pirms 16 gadiem
Labi, ļoti labi. Labāk puišiem un labāk izlasei. Biju jau noraizējies, ka Doroševs būs otrais vārtsargs "Skonto", kad atnāca Hermanis Māliņš, bet paveicās un skat šis jau kapā ārpus Latvijas. Veiksmi un apsveicu abus ar pilnām un labām spēlēm! Ceru drīz visus trīs redzēt nospēlējam nevainojami visas 90 minūtes!