Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"QPR" apskatnieks: "Gorkšs pamatsastāvā pelnīti"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"QPR" apskatnieks: "Gorkšs pamatsastāvā pelnīti"
Kaspars Gorkšs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Jau ziņojām, ka vakar Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers" komanda izbraukumā Anglijas futbola Čempionāta ietvaros ar 0:1 zaudēja "Sheffield Wednesday". eSports.lv sazinājās ar kluba neoficiālās mājas lapas qpr.vitalfootball.co.uk apskatnieku Alanu Bokseru, lai uzzinātu par Kaspara parādīto sniegumu ko vairāk.

Gorkšam 6/10

Uzreiz jāsaka, ka šajā mājas lapā visu "QPR" spēlētāju sniegums pēdējā mačā novērtēts ļoti kritiski – labākajam vienības futbolistam piešķirtas septiņas balles, vārtsargam 6.5, Gorkšam un vēl trim vīriem sešas balles, bet veseliem sešiem spēlētājiem tikai piecas 10 ballu skalā. Kritika ir vietā, jo komanda atkal neuzvarēja maču, kurā pēc būtības bija pārāka. Šobrīd "QPR" viesos nav guvusi vārtus jau astoņās spēlēs pēc kārtas un sasniegtas tieši 777 (!) sausās minūtes.

"QPR" apskatnieks: "Gorkšs progresē uzbrukumu sākšanā"

Boksers par Kaspara sniegumu: "Gorkšs centra aizsardzībā atkal spēlēja kopā ar Demionu Stjuartu un vēlreiz parādīja labu spēli. Tiesa, šoreiz aizsardzība varbūt nebija tik stingra, kā iepriekšējās pāris mačos – Stjuarts un Gorkšs pieļāva arī dažas mazas kļūmes. Stjuarts dažkārt laboja savas un arī Kaspara pieļautās kļūdas. Toties Gorkšs sācis rādīt zināmu drosmi uzbrukumu veidošanā – izskatās, ka palīdzējusi nostiprināšanās pamatsastāvā, pelnīti no tā izstumjot Ficu Holu. Kaspars pāris reizes pārgāja ar bumbu pāri laukuma centram un izskatījās komfortabli, arī saspēlē ar pussargiem.

Atkal jau Gorkšs dominēja gaisa divcīņās – īpaši bieži viņam sanāca apbižot bijušo "QPR" spēlētāju Leonu Klārku [kurš gan guva vienīgos mača vārtus – aut.piez.], pie tam jāņem vērā, ka kopš būšanas "QPR" komandā Klārks manāmi pielicis svarā un atlētismā, tāpēc pārspēt viņu bija grūts uzdevums, tomēr Kaspars tika galā. Tāpat Gorkšs bija labāks par bijušo Arsenal un Everton uzbrucēju Frensisu Džefersu, kurš ar grūtībām spēja pieskarties bumbai. Džeferss Anglijā pazīstams ar savu slinkumu un pasivitāti, tiesa, viņš ir lapsas tipa spēlētājs – uzpeld soda laukumā visnegaidītākajā un savai komandai visvajadzīgākajā brīdī. Arī viņam nekas pret "QPR" aizsardzību neizdevās.

Mača beigās Kasparam pašam radās iespēja iesist vārtus un izlīdzināt rezultātu – no soda laukuma robežām Gorkšs izpildīja sitienu, taču bumba lidoja tieši virsū "Sheffield Wednesday" vārtsargam. Kopumā jāsaka, ka ir vilšanās par spēles rezultātu - "QPR" dominēja, taču atkal jau nespēja iesist. Šajā sezonā izbraukumā esam guvuši tikai divus vārtus...

Runājot par Kaspara izredzēm spēlēt turpmāk, uzskatu, ka treneris turpinās viņam uzticēties. Pieļauju, ka iespēja varētu tikt dota arī Holam, taču viņš varētu spēlēt kā malējais aizsargs, nomainot Demienu Delaniju."

 +12 [+] [-]

, 2008-12-10 18:08, pirms 16 gadiem
Prieks, ka pozitīvi, ar mazu kritiku, vērtē mūsu spēlētāju.

  +7 [+] [-]

, 2008-12-10 18:12, pirms 16 gadiem
Dabiski ka pelniti.. savadak nevar..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-10 19:10, pirms 16 gadiem
Prieks, ka Kaspars ir iemantojis trenera uzticību un turpina spēlēt pamatsastāvā! Lai veicas arī vārtu gūšanā kā pirms gada Blackpool sastāvā!

  +3 [+] [-]

, 2008-12-10 19:30, pirms 16 gadiem
qpr.vitalfootball.co.uk: Queens Park Rangers Football Club News.

labajaa pusee redzams lasiitaaju balsojums - Gorkss paarliecinoshi pirmais.
Vispaar prieks, ka speelee, pie tam labi - lai izdodas, Kaspar!

  +3 [+] [-]

, 2008-12-10 19:33, pirms 16 gadiem
Gorks tiesaam ir pamanamakais speletajs laukuma, tads uzbruukosh ar gariem matiem kaa Ramoss. Tagad jacer, ka atlaidis Derby treneri, lai Paarpineejs arii tiek uzspeleet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-10 23:50, pirms 16 gadiem
Patiikami! Tas arii neizklausaas peec jenkju stilaa teiktaa : Yeah everything is nice. We like him.