Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs nāk uz maiņu, Hščanovičs rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračs nāk uz maiņu, Hščanovičs rezervē
Edgars Gauračs
Foto: fc-sheriff.com

Šodien spēles savu valstu čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Edgara Gaurača "Sheriff" viesos nespēja pieveikt "Rapid" (1:1), bet Edgars laukumā devās pirmā puslaika izskaņā.

Neskatoties uz to, ka Eiropas valstu uzmanība šobrīd pievērsta izlašu spēlēm, dažās valstīs norisinās arī vietējo čempionātu spēles. Izņēmums nebija arī Moldova, kur šodien Tiraspoles "Sheriff" viesos tikās ar "Rapid". Tiraspolieši bija izteikti spēles favorīti, taču tikt pie uzvaras neizdevās, lai gan jau desmitajā minūtē Gaurača komandas biedri guva pirmos vārtus. Arī turpinājumā "Sheriff" piederēja pārsvars, bet, tā vietā, lai gūtu vēl kādus vārtus, vienreiz nācās ielaist pašiem - 1:1. Interesanti, ka spēles otrajā puslaikā galvenā arbitra pienākumus uzņēmās ceturtais tiesnesis, jo mača galvenajam tiesnesim kļuva slikti.

Edgars Gauračs laukumā devās spēles 39. minūtē, nomainot savainojumu guvušo partneri. Sev atvēlētajā laikā Edgars uzbrukuma smailē ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. Nākamā spēle Edgaram un "Sheriff" nākamajā sestdienā savā laukumā pret ceturtajā vietā esošo "Milsami". "Sheriff" pēc 11 kārtām atrodas piektajā vietā.

MLS neveiksmi nācās piedzīvot Raivja Hščanoviča pārstāvētajam "Toronto", kas ar 0:3 piekāpās "Chivas". Jau pirms šī mača kanādieši bija zaudējuši izredzes tikt play-off. Raivis Hščanovičs palika rezervē.

Izmantotie resursi:
Major League Soccer
Футбольный клуб Шериф

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-10 22:32, pirms 14 gadiem
Tieši tas, ko es saku - nu nav jēgas saukt nevienu no viņiem tagad uz izlasi!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-11 08:00, pirms 14 gadiem
Smiekli nāk lasot komentus, kur mūsu leģionārus visu laiku nes turp uz izlasi un tik pat žigli atpakaļ. Nu ko jums nav ne kā citā par ko rakstīt?