Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam pilna spēle un uzvara

Agris Suveizda

Gorkšam pilna spēle un uzvara
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Kārtējās spēles aizvadījuši Latvijas leģionāru pārstāvētie klubi. Gan Kaspara Gorkša, gan Andreja Štolcera, gan Naura Bulvīša vienības izcīnīja uzvaru. Tiesa, tikai Gorkšs laukumā aizvadīja pilnu maču.

Kasparam Gorkšam pirmā apļa spēle pret "Plymouth" bija neveiksmīga - "QPR" viesos atradās vadībā ar 1:0, bet kompensācijas laikā Kaspars ieraidīja bumbu savos vārtos (vienkārši neveiksmīga epizode, Gorkšu grūti vainot), un mačs noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Šodien latvietis atkal bija londoniešu sākumsastāvā, bet šoreiz savos vārtos bumba netika sista.

Pirmā pusstunda noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet Gorkšs pret plimutiešiem teksta tiešraidē atzīmējās ar diviem pārkāpumiem, pēc viena no kuriem pretinieki izpildīja bīstamu soda sitienu (to atvairīja "QPR" vārtsargs). Toties 36. minūtē "QPR" nopelnīja tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Marokas izlases spēlētājs Adels Tārabts. Puslaika pašā izskaņā "QPR" neizmantoja divas lieliskas iespējas dubultot pārsvaru toties tas izdevās mača 50.minūtē. Marokānis Tārabts izpildīja paša nopelnītu tiešo brīvsitienu, un uzlika bumbu kā uz paplātes Gorkša partnerim aizsardzībā Stjuartam, kurš ar galvu panāca 2:0. Mača turpinājumā marokānis vēl vairākas reizes izcēlās ar veiksmīgām darbībām, tomēr "QPR" trešos vārtus gūt nespēja. Kaspars Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "QPR" ar 34 spēlēs izcīnītiem 43 punktiem pagaidām turnīra tabulā ieņem pieticīgo 14.vietu, bet šā mača pretiniece "Plymouth" ir priekšpēdējā.

Andreja Štolcera "Hayes" izbraukumā ar 2:1 uzvarēja "Oxford United". Andrejs Štolcers laukumā devās tikai otrajā puslaikā, kad rezultāts bija jau 2:0 komandas labā. Puslaika sākumā "Hayes" palika mazākumā, un jau 53.minūtē rezultāts kļuva 2:1. Tomēr, lai arī pretiniekiem bija liels pārsvars izdarīto sitienu ziņā, "Hayes" spēja noturēt uzvaru. Štolcers taktisku iemeslu dēļ tika nomainīts 79.minūtē. Savukārt Naura Bulvīša "Inverness C.T." Skotijas 1. divīzijas spēlē savā laukumā ar 3:1 uzvarēja "Queen of the South". Ar "hat-trick" izcēlās "Inverness" uzbrucējs Adams Rūnijs, bet Bulvītis šoreiz palika rezervē.

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk
espn.com

Slēpts komentārs: mo taverna

  +7 [+] [-]

, 2010-03-10 02:13, pirms 14 gadiem
mo taverna rakstīja: plimutieši
Nu ja, taa to pilsetu sauc

  -1 [+] [-]

, 2010-03-10 09:18, pirms 14 gadiem
drausmiigi kretinee ka pilseetas latviski sauc

  +4 [+] [-]

, 2010-03-10 10:14, pirms 14 gadiem
mrPO rakstīja: drausmiigi kretinee ka pilseetas latviski sauc
Tu Londonu arī par London sauc? vai Pekinu par 北京市 ?

     [+] [-]

, 2010-03-10 18:31, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Tu Londonu arī par London sauc? vai Pekinu par 北京市 ?
;D

     [+] [-]

, 2010-03-10 19:56, pirms 14 gadiem
Labi, tik žēl, ka Bulvītis rezervē. Tā parasti nav.