Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam neizšķirts pret "Fiorentina" dublieriem

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam neizšķirts pret "Fiorentina" dublieriem
Edgars Gauračs
Foto: ascolicalcio.net

Latvijas futbolists Edgars Gauračs šodien Itālijas dublieru čempionātā futbolā "Ascoli" sastāvā laukumā izgāja otrajā puslaikā, palīdzot izcīnīt punktu izbraukumā pret "Fiorentina" - 0:0.

Pirms mača "Ascoli" dublieri turnīra tabulā atradās 5. vietā ar 20 punktiem, bet "Fiorentina" bija 8. pozīcijā ar 18 punktiem. Abu komandu savstarpējā spēle šodien noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, taču pagaidām vēl nav apkopoti visi kārtas rezultāti, līdz ar to situācija turnīra tabulā kļūs zināma vēlāk. Edgars Gauračs šoreiz maču nesāka pamatsastāvā, bet laukumā izgāja otrā puslaika vidū un nospēlēja maču līdz beigām. Par visu sīkāk sarunā ar eSports.lv pats Edgars.

"Šodien pa nullēm... Mums nebija daudz cilvēku - kādi trīs, četri spēli izlaida kartīšu, vēl tikpat slimības vai savainojuma dēļ. Sastāvs bija ļoti vājš. Nedēļas vidū jau runāju ar treneri un kluba vadību - viņi zina, ka pavisam drīz došos uz citu klubu, tāpēc izlēmām, ka visiem būs labāk, ja maču nesākšu pamatsastāvā - lai nedabūtu kādu lieku savainojumu un būtu gatavs par simts procentiem spēlēt nākamajā klubā.

Laukumā uzgāju otrajā puslaikā, starp citu, bija arī labs moments. Vārtu priekšā ieguvu bumbu un situ, drusciņ pāri vārtiem - būtu iesitis, būtu pavisam skaisti. Tomēr par neizšķirtu esam priecīgi, treneris arī ir apmierināts," pastāstīja Gauračs.

Kad beidzot Edgars mainīs klubu, lai pieaugušo futbolā Itālijā debitētu kādas komandas pirmajā sastāvā? "Visticamāk, līdz sezonas beigām tikšu izīrēts "Rodengo Saiano" komandai - C2 sērija [4. līga - aut.], klubs tur ieņem 2. vietu. Labs variants gan man, gan komandai. Es gaidu, viņi gaida - visi gaida, kad beidzot viss būs skaidrs un izšķirsies. Laikam nākamās nedēļas sākumā beidzot būs skaidrība."

     [+] [-]

, 2009-01-10 19:06, pirms 15 gadiem
es gaidu,vinji gaida,visi gaida

     [+] [-]

, 2009-01-10 19:07, pirms 15 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2009-01-10 19:30, pirms 15 gadiem
C3 vai C4 ligaa.. pff.. kam tas vajadzigs.. tas diezvai ir Edgara karejai par labu

     [+] [-]

, 2009-01-11 19:13, pirms 15 gadiem
Ja citur neesi vajadzīgs,tad ir jāīztiek ar to kas ir.Diemžēl.