Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovam vārti Polijā, mediji skaita Rudņeva sausās minūtes

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Višņakovam vārti Polijā, mediji skaita Rudņeva sausās minūtes
Aleksejs Višņakovs
Foto: www.cracovia.pl

Šodien Polijas kausa izcīņas 1/8 finālā zaudējumu papildlaikā piedzīvojusi Alekseja Višņakova "Cracovia", taču tieši mūsu pussargs guva vienīgos savas komandas vārtus. Tikmēr poļu mediji skaita Artjoma Rudņeva sausās minūtes.

Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech", pateicoties mūsu uzbrucēja diviem vārtiem papildlaikā, vēl 25. oktobrī uzvarēja savu 1/8 finālu, bet Alekseja Višņakova "Cracovia" 1/8 finālu aizvadīja tikai šodien, arīdzan spēlējot papildlaiku. Cīņā pret citu Ekstraklases klubu Hožuvas "Ruch" (3. vieta šobrīd) 1. puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet mača 57. minūtē pie 0:1 rezultātu izlīdzināja tieši Višņakovs, kurš guva vārtus ar spēcīgu sitienu no asa leņķa (1:1). Pamatlaiks beidzās neizšķirti 1:1, bet "Cracovia" tomēr nācās zaudēt - papildlaika pašās, pašās beigās "Ruch" guva uzvaras vārtus, izvairoties no pēcspēles pendelēm un triumfējot ar 2:1. Višņakovs citās epizodēs īpaši neizcēlās, kaut arī nospēlēja visas 120 minūtes.

Tikmēr Rudņevs, kaut arī pirms divām nedēļām guva minētos divus vārtus kausa izcīņas spēlē, jau ilgi nespēj iesist Polijas Ekstraklasē. Poļu mediji to uzsvēruši un saskaitījuši, ka Artjoms bez vārtiem Ekstraklasē ir jau 362 minūtes (aptuveni sešas stundas). Tiek minēts, ka līdz ar Rudņevu krīzi piedzīvo visa "Lech" komanda un ka, iespējams, to varētu labot, pārejot uz spēli ar diviem uzbrucējiem. Pēdējā mačā Rudņevs guva savainojumu, taču izmeklējumi liecina, ka viss ir kārtībā. Starp citu, neskatoties uz Rudņeva sauso periodu, medijos parādījies vēl viens mūsu uzbrucēja tīkotājs - Rudņevu savā īpašumā gribot arī Vācijas Bundeslīgas klubs "Hamburg". Šī kluba pārstāvis skatījies pēdējo "Lech" spēli un, lai gan Artjoms neaizvadīja savu labāko spēli, palika ar mūsu uzbrucēja sniegumu apmierināts. Tiesa, tāpat kā citu tīkotāju gadījumā, līdz kaut kam reālam (proti, transfēram) tāls ceļš ejams.

Visbeidzot par treneru maiņām Polijā. Savu darbu zaudējis Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas "Lechia" nu jau līdzšinējais treneris Tomašs Kafarskis (slikto rezultātu dēļ). Šodien nosaukts jaunais treneris - Rafals Ulatovskis, kura CV nav pārāk spožs un kura pēdējais vadītais klubs bija "Cracovia". Starp citu, treneri atlaidusi arī Polijas čempione "Wisla" (šovasar spēlēja pret "Skonto" Čempionu līgā), kurai nesekmējas Eiropas līgas grupu turnīrā un arī Ekstraklasē (tikai 6. vieta) - darbu zaudējis holandietis Roberts Māskants. Pagaidām komandā ir tikai trenera vietas izpildītājs. Neticēsiet, bet kopš vasaras no 16 Ekstraklases treneriem darbu zaudējuši jau deviņu klubu treneri (dažos treneris mainījies pat vairāk nekā reizi)

  +2 [+] [-]

, 2011-11-10 00:01, pirms 13 gadiem
skumji noskatities,cik tomer nemakuligi vins viens pret vartu viru spele

  +1 [+] [-]

, 2011-11-10 01:15, pirms 13 gadiem
Vajag nedaudz vēsāku galvu pieiet lietām, skatos, ka Rudņevs smagi pārdzīvo par katru epizodi, protams, ka svarīgi, bet jānomierinās un jāsagaida nākamā, citādi nereti izdara pārsteidzīgus lēmumus

  +1 [+] [-]

, 2011-11-10 09:10, pirms 13 gadiem
Žēl, ka atlaida Lechia treneri, jo viņš uzticējās Lukjanovam, pat tad kad viņam galīgi negāja ar vārtu gūšanu. Cits jau sen būtu malā nosēdinājis, bet Kafarskis negribēja, tā vietā atrada viņam piemērotu pozīciju laukumā.