Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sļesarčuka klubam zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sļesarčuka klubam zaudējums
Igors Sļesarčuks
Foto: R.Kokšarovs (SA)

Kārtējo zaudējumu Krievijas pirmajā futbola līgā piedzīvojis Igora Sļesarčuka pārstāvētais Pjatigorskas "Mashuk-KMV", ar 0:1 piekāpjoties Maskavas "Torpedo".

Atgādināsim, ka iepriekšējā spēlē Pjatigorskas futbolisti pārtrauca 16 neuzvarēto spēļu sēriju, ar 2:1 apspēlējot vienu no labākajām 1. līgas komandām "Baltika". Pret "Baltika" Sļesarčuks devās laukumā uz maiņu, izceļoties tikai ar nopelnītu brīdinājumu.

Mačs pret Maskavas futbolistiem Sļesarčuka pārstāvētajam klubam izvērtās ļoti smags, jo jau no pirmajām minūtēm "Torpedo" uzbruka daudz vairāk. Teritoriālo pārsvaru vārtu guvumā izdevās pārvērst gan tikai 56. minūtē. Gandrīz uzreiz pēc tā laukumā devās arī mūsu futbolists, taču ne ar ko bīstamu viņš neizcēlās.

Interesanti, ka tradīcijām bagātais "Torpedo" ir tuvu tam, lai atstātu pirmo līgu, atrodoties uz sliekšņa starp vietas saglabāšanu un izkrišanu no līgas. "Mashuk-KMV" atrodas pašā tabulas lejasgalā apsteidzot tikai Brjanskas un Barnaulas "Dinamo" komandas.

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-10-09 12:41, pirms 16 gadiem
Krievijas 1. līgā jau viss ir puslīdz skaidrs- uz Augstāko pāriet-ROSTOVA un droši vien KUBAŅA. Bet, par palikšanu,4 komandas jau zināmas-abas DINAMO, MAŠUK un ZVEZDA. Vēl uz 3 vietām pretendē kādas sešas arī TORPEDO, bet šiem ir labs beigu kalendārs- 4 no 6 spēles mājās, arī komanda pēdējās spēlēs pārsvarā uzvar...Tā jau būtu baigā sensācija- TORPEDO-2.līgā! Daudz maz pārzinot viņu futbolu,domāju- soģi palīdzēs...