Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A.Silagailim zaudējums pret "Illichivec"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

A.Silagailim zaudējums pret "Illichivec"
Artūrs Silagailis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā 27. kārtas spēlē Artūra Silagaiļa pārstāvētā Krivijrigas "Kryvbas" izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Illichivec". Silagailis laukumā pavadīja visu spēli.

Šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā Krivijrigas "Kryvbas" izbraukumā ar 0:2 piekāpās turnīra pastarītei "Illichivec". Latviešu aizsargs Artūrs Silagailis "Kryvbas" rindās laukumā pavadīja visu maču, kas priecē - šis bija jau otrais Artūra pilnais mačs pēc kārtas un trešais šosezon, turklāt vērā ņemamas kļūdas Silagailis nav pieļāvis. "Kryvbas" abus vārtus zaudēja otrajā puslaikā.

Turnīra tabulā pēc 27 kārtām "Kryvbas" ar 32 punktiem pagaidām ieņem 9. vietu (savas spēles 27. kārtā vēl nav izspēlējušas pāris komandas) 16 komandu konkurencē. Līdere ar 67 punktiem ir Kijevas "Dynamo".

Savukārt Bulgārijas čempionātā futbolā šodien norisinās slavenais derbijs starp Sofijas "CSKA" un "Levski". "CSKA" pieteikumā gan nav atrodams mūsu pussarga Viktora Moroza vārds.

Izmantotie resursi:
fcilich.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja