Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Verpakovskis par "Ergotelis" teica tikai to labāko"

Gorkšs: "Verpakovskis par "Ergotelis" teica tikai to labāko"
Kaspars Gorkšs
Foto: Sport24.gr

Aizvakar Grieķijas futbola čempionātā jau otros vārtus guva Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs. Intervijā kluba mājaslapā izlases kapteinis atklāj, kā ir iejuties jaunajā komandā.

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Gorkšs grieķu Superlīgas klubam "Ergotelis" pievienojās janvāra beigās. "Jau kopš pirmās dienas šeit esmu laipni uzņemts un visi man ir ļāvuši justies ērti – tas man palīdzēja iedzīvoties Grieķijā. Ticu savai komandai, mums ir atbilstošas prasmes un pietiekama kvalitāte, lai sasniegtu mērķi," pirmos iespaidus pēc nedaudz vairāk nekā mēneša ilga perioda jaunajā komandā stāstīja Gorkšs.

33 gadus vecais izlases kapteinis iepriekš ilgus gadus pavadīja Anglijā un atzīst, ka tagad bija jāpierod pie cita stila futbola: "Grieķijas čempionāts ir interesants, taču futbols te ir atšķirīgs no Anglijā piekoptā. Tagad pie tā esmu pieradis un esmu priecīgs, ka varu cīnīties "Ergotelis" rindās."

Aizvadītajā nedēļas nogalē Gorkšs guva "Ergotelis" vienīgos vārtus uzvarā pār "Veria" (1:0) – tie bija latvieša otrie vārti sešās Superlīgas spēlēs. "Svarīgajai spēlei pret "Veria" mēs gatavojāmies īpaši un ar komandas kopējiem spēkiem pratām izcīnīt uzvaru. Ir labi ne tikai būt rezultatīvam, bet arī nosargāt savus vārtus neskartus, taču pats svarīgākais ir komandas panākums, nevis tas, kurš izpildīja precīzo sitienu," atzina Gorkšs.

Ar 25 punktiem 26 spēlēs "Ergotelis" ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē, bet nākamajā sestdienā uzņems titulēto "Panathinaikos". Atēnu klubs ir otrajā vietā Superlīgā ar 58 punktiem 26 spēlēs. "Spēle pret vienu no spēcīgākajām līgas komandām ikvienam ir papildus stimuls. Domāju, ka tā būs laba un aizraujoša spēle," par gaidāmo maču izteicās Gorkšs.

Gorkšs "Ergotelis" rindās nav pirmais latvietis. Iepriekš Hēraklijas klubu pārstāvēja Māris Verpakovskis – divas sezonas no 2009. līdz 2011. gadam un no 2013. gada janvāra līdz 2014. gada janvārim. "Par klubu, spēlētājiem un dzīves apstākļiem pilsētā viņš teica tikai to labāko. Māris darbojās līdzīgi kā mans aģents, es uzticos viņam un esmu apmierināts ar savu lēmumu parakstīt līgumu ar "Ergotelis"," sacīja Gorkšs.

Izmantotie resursi:
Η επίσημη ιστοσελίδα - ΠΑΕ Εργοτέλης
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +4 [+] [-]

, 2015-03-09 14:19, pirms 10 gadiem
"Ir labi ne tikai būt rezultatīvam, bet arī nosargāt savus vārtus neskartus, taču pats svarīgākais ir komandas panākums, nevis tas, kurš izpildīja precīzo sitienu," atzina Gorkšs."

Precīzi vārdi!!!

     [+] [-]

, 2015-03-09 15:11, pirms 10 gadiem
Galvenais lai grieķi maksā algu...kad vēl nebija šiem krīzes, tad jau bija runas un stāsti, ka nauda kavējas...tas pats Māris ar stāstīja...bet tagad, kad grieķi gatavi izstāties no eirozonas?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-09 15:37, pirms 10 gadiem
Grieķijas salās ekonomiskā situācija tomēr ir labāka, nekā kontinentālajā Grieķijā, jo tūristu atstātā nauda ieplūst vēl intensīvāk.

     [+] [-]

, 2015-03-10 00:16, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: Grieķijas salās ekonomiskā situācija tomēr ir labāka, nekā kontinentālajā Grieķijā, jo tūristu atstātā nauda ieplūst vēl intensīvāk.
Šitie nodokļus maksājot vél godīgāk kā Latvijā, Gruzijā,... m/