Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis kļuvis par brīvo aģentu, Dubra tuvu līgumam ar BATE

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bulvītis kļuvis par brīvo aģentu, Dubra tuvu līgumam ar BATE
Nauris Bulvītis
Foto: Nora Krevņeva, f64

Latvijas futbola izlases aizsargs Nauris Bulvītis šodien pēc abpusējas vienošanās lauzis līgumu ar Šveices Superlīgas klubu "Aarau" un nu ir jaunas komandas meklējumos. Savukārt cits valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra šonedēļ oficiāli varētu kļūt par Baltkrievijas kluba Borisovas BATE spēlētāju.

Kā vēsta futbola kluba "Aarau" mājas lapa, pēc abpusējas vienošanās šodien lauzts līgums ar Latvijas izlases aizsargu Nauri Bulvīti (27). Šveices Superlīgas klubam Nauris pievienojās tikai pirms gada, taču, arvien biežāk netiekot pie spēles laika, aizsargs pēdējā laikā neslēpa, ka ir jauna kluba meklējumos. "Ceru, ka šonedēļ atradīšu jaunu klubu. Kaut kur, kur atkal varēšu spēlēt," sarunā ar "bz Basel" paudis mūsu futbolists. Līgums ar "Aarau" bija spēkā līdz šī gada vasarai jeb sezonas beigām. "Aarau" rindās Bulvītis aizvadīja 23 spēles. Atgādinām, ka "Aarau" pārstāv cits mūsu futbolists Edgars Gauračs, kurš pēc krustenisko saišu plīsuma pamazām atsāk treniņus ar komandu un, ja viss ritēs veiksmīgi, varētu atgriezties laukumā martā.

Savukārt Latvijas valstsvienības un "Ventspils" aizsargs Kaspars Dubra (24) ir tuvu līguma parakstīšanai ar Baltkrievijas superklubu Borisovas BATE. Mūsu futbolists veiksmīgi aizvadīja pirmo treniņnometni ar komandu Turcijā, kur pārliecināja kluba galveno treneri Aleksandru Jermakoviču par savām spējām. "Esam tuvu līguma parakstīšanai. Vienošanās jau ir panākta, atlicis nokārtot formalitātes," sarunā ar "Pressball" atzinis Jermakovičs. Šodien Dubra devies uz BATE otro Turcijas treniņnometni, kur tuvāko dienu laikā varētu tikt panākta oficiāla vienošanās.

Tikmēr Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā piekto spēli pēc kārtas nezaudēja Vitālija Maksimenko pārstāvētais "Venlo", kas savā laukumā guva divus vēlus vārtus un ar 2:1 uzvarēja tabulas kaimiņieni "Oss". Maksimenko devās komandas pamatsastāvā un tika nomainīts otrā puslaika kompensācijas laikā, bet "Venlo" ar 36 punktiem 23 mačos ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
Aktuelles - Fussball-Club Aarau
Petar II mit einem gelungenen Einstand -...
Футбол. Тренировка БАТЭ: дальше без Скоулза -...

     [+] [-]

, 2015-02-09 20:42, pirms 9 gadiem
Veiksmi abiem "šveiciešiem"!

  -1 [+] [-]

, 2015-02-09 20:44, pirms 9 gadiem
Dubra, Gulbene Jūs atzina par derīgu cementēt komandas aizsardzības līniju kopā ar Igoru Korabļova kungu, Euro 2004 dalībnieku! Gulbene is waiting for you!

  -4 [+] [-]

, 2015-02-09 20:45, pirms 9 gadiem
Kaut kā pavisam neiet Bulvītim ar karjeru. "Jelgavai" noderētu izlases līmeņa aizsargs.

  -3 [+] [-]

, 2015-02-09 21:17, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Kaut kā pavisam neiet Bulvītim ar karjeru. "Jelgavai" noderētu izlases līmeņa aizsargs.
Gan jau Ventspils paņems

  +2 [+] [-]

, 2015-02-09 21:21, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Kaut kā pavisam neiet Bulvītim ar karjeru. "Jelgavai" noderētu izlases līmeņa aizsargs.
Tikai pēdējā laikā ir reāli sācis iet. Līdz 2009. gadam var teikt, ka bija pilnīgi mazpazīstams, bet tad tika uz Inverness Skotijā, no kurienes jau FKV, Slovākija, kur varēja iziet labāk un tad necerēti laba atgriešanās Jūrmalas Spartakā, kas ļāva izcīnīt vietu izlasē. Skonto sevi lieliski nodemonstrēja un tika uz Šveici un tolaik bija arī izlases pamatsastāvā. Cerams, ka līkne turpinās iet uz augšu un Virslīgā domāju viņam nav vērts atgriezties. Jāspēlē augstākā līmenī un jākonkurē ar Dubru par izlases pamatsastāvu.

  +4 [+] [-]

, 2015-02-09 21:24, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Gan jau Ventspils paņems
Domāju, ka nav izslēgts, ja godīgi. Bet tas jau būs lielā mērā atkarīgs no tā, vai Skonto pielaidīs Virslīgai. Ja pielaidīs, tad Rode visticamāk paliks tur, bet, ja ne, tad FKV moš mēģinās paturēt viņu. Jemeļins jau ir viens pamatsastāva vecis, bet līdz ar Dubras un Rodes došanos prom, viss ir iespējams.

  -3 [+] [-]

, 2015-02-09 21:58, pirms 9 gadiem
Cerams, ka atradīs vietu kādā ārzemju klubā, nu nav te Latvijā, ko darīt futbola ziņā.

     [+] [-]

, 2015-02-09 22:20, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Tikai pēdējā laikā ir reāli sācis iet. Līdz 2009. gadam var teikt, ka bija pilnīgi mazpazīstams, bet tad tika uz Inverness Skotijā, no kurienes jau FKV, Slovākija, kur varēja iziet labāk un tad necerēti laba atgriešanās Jūrmalas Spartakā, kas ļāva izcīnīt vietu izlasē. Skonto sevi lieliski nodemonstrēja un tika uz Šveici un tolaik bija arī izlases pamatsastāvā. Cerams, ka līkne turpinās iet uz augšu un Virslīgā domāju viņam nav vērts atgriezties. Jāspēlē augstākā līmenī un jākonkurē ar Dubru par izlases pamatsastāvu.
Gan piekritīšu, gan nepiekritīšu. Karjera it kā iet ar līkni uz augšu, bet par stabilu vietu ārpus Latvijas nevienu klubu nenosauksi. Kaut kur aizbrauc, bet pie spēlēšanas stabili ticis tikai Inverness Skotijas pēc spēka otrajā līgā un Spartakā, kas arī nav tā spēcīgākā Latvijas komanda. Jā, Skonto sabija tikai pusi sezonas, kurā aizvadīja visas 15 spēles, bet pārsvarā visa karjera ir staigāšana no vienas komandas uz otru. Un, diemžēl, spēlēšana tagadējā Latvijas izlasē ir rādītājs Latvijas futbolistu konkurencē, ne Eiropas. Pieļauju, ka Euro2004 modelī viņš netiktu pamatsastāvā. Nesaku neko sliktu par Bulvīti, bet karjera, ņemot vērā viņa vecumu, nav īpaši gluda un panākumiem bagāta.

     [+] [-]

, 2015-02-10 00:46, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Gan piekritīšu, gan nepiekritīšu. Karjera it kā iet ar līkni uz augšu, bet par stabilu vietu ārpus Latvijas nevienu klubu nenosauksi. Kaut kur aizbrauc, bet pie spēlēšanas stabili ticis tikai Inverness Skotijas pēc spēka otrajā līgā un Spartakā, kas arī nav tā spēcīgākā Latvijas komanda. Jā, Skonto sabija tikai pusi sezonas, kurā aizvadīja visas 15 spēles, bet pārsvarā visa karjera ir staigāšana no vienas komandas uz otru. Un, diemžēl, spēlēšana tagadējā Latvijas izlasē ir rādītājs Latvijas futbolistu konkurencē, ne Eiropas. Pieļauju, ka Euro2004 modelī viņš netiktu pamatsastāvā. Nesaku neko sliktu par Bulvīti, bet karjera, ņemot vērā viņa vecumu, nav īpaši gluda un panākumiem bagāta.
Domāju, ka ar 2004. gada modelī reti kuram tagadējam atrastos vieta, it sevišķi jau aizsardzībā, kas mūs toreiz ieveda čempī, jo bija kā no dzelzs. Vaņins, Gorkšs, Cauņa, jā, izlases līderi, bet kurš vēl, grūti teikt. Bulvītis jau nu noteikti nē, jo arī šī brīža izlases modelī viņam sava vieta jāizcīna. Kapteinis Gorkšs vienu vietu centrā aizņēmis, bet uz otru pretendē Bulvītis, Dubra, Jagodinskis, Rode un paredzu, ka drīzumā Černmordijs vēl klauvēs pie izlases durvīm. Bulvītis ir vidusmēra spēlētājs uz Eiropas fona, tāpēc jau arī sanāk tā mētāties, tāpat kā lielai daļai citu mūsējo. Bet nu izlases kontekstā viņš ir bijis ok un ne tikai aizsardzībā spēlējis, bet Pahara vadībā divus golus pret leišiem divu dažādu turnīru ietvaros ielicis un pērn atvedis mums Baltijas kausu.

  +4 [+] [-]

, 2015-02-10 07:15, pirms 9 gadiem
Gan jau Nauris klubu atradīs vēl Rietumeiropā un domāju ,ka arī Dubra līgumu noslēgs.

     [+] [-]

, 2015-02-10 07:31, pirms 9 gadiem
Nauri, lai Tev veicas!

     [+] [-]

, 2015-02-10 11:50, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Domāju, ka ar 2004. gada modelī reti kuram tagadējam atrastos vieta, it sevišķi jau aizsardzībā, kas mūs toreiz ieveda čempī, jo bija kā no dzelzs. Vaņins, Gorkšs, Cauņa, jā, izlases līderi, bet kurš vēl, grūti teikt. Bulvītis jau nu noteikti nē, jo arī šī brīža izlases modelī viņam sava vieta jāizcīna. Kapteinis Gorkšs vienu vietu centrā aizņēmis, bet uz otru pretendē Bulvītis, Dubra, Jagodinskis, Rode un paredzu, ka drīzumā Černmordijs vēl klauvēs pie izlases durvīm. Bulvītis ir vidusmēra spēlētājs uz Eiropas fona, tāpēc jau arī sanāk tā mētāties, tāpat kā lielai daļai citu mūsējo. Bet nu izlases kontekstā viņš ir bijis ok un ne tikai aizsardzībā spēlējis, bet Pahara vadībā divus golus pret leišiem divu dažādu turnīru ietvaros ielicis un pērn atvedis mums Baltijas kausu.
te nu esmu pilnīgi vienisprātis ar tevi!