Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko klubs atlaiž galveno treneri, Maksims izskata variantus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko klubs atlaiž galveno treneri, Maksims izskata variantus
Maksims Uvarenko

Latvijas vārtsarga Maksima Uvarenko pārstāvētais klubs Liberecas "Slovan", pēc kārtējās neveiksmes vietējā čempionātā, no komandas galvenā trenera amata atlaidis Ladislavu Škorpilu un divus no viņa palīgiem.

Jau vairākas sezonas Liberecas "Slovan" kluba sistēmā darbojas bijušais Latvijas U-21 izlases vārtsargs Maksims Uvarenko, taču līdz šim lielās komandas rindās viņš aizvadījis tikai vienu spēli Čehijas čempionātā, pie tam šosezon laukumā nav devies ne reizi. Arī vakardienas spēlē pret "Sigma Olomouc" Maksims palika rezervē, bet komanda cieta sagrāvi - 0:4.

Šāds iznākums vēl vairāk satricinājis kluba vadību, tādēļ pieņemts lēmums no komandas galvenā trenera amata atbrīvot Ladislavu Škorpilu, kura vadībā 2002. gadā Liberecas klubs kļuva par Čehijas čempioniem, bet no 2004. līdz 2007. gadam viņš strādāja ar Čehijas U-21 izlasi.

Liberecas klubs, lai arī pirms sezonas tika minēts starp vieniem no favorītiem uz uzvaru čempionātā, 14 spēlēs ticis tikai pie 17 punktiem, kas komandu ierindo desmitajā pozīcijā (Denisa Romanova "Slavia" atrodas tikai divas pozīcijas augstāk).

Maksims Uvarenko portālam Sportacentrs.com pastāstījis, ka nevar justies drošs par savu nākotni, jo situācija klubā var mainīties ļoti strauji. Viņš tāpat atklājis, ka viņam esot piedāvājumi no vairākiem citiem klubiem, pie tam jaunumi varētu būt jau tuvākajā laikā.

Šodien Maksims dublieru čempionātā palīdzēja ar 1:0 pieveikt "Mlada Boleslav", pie tam pāris reizes arī glāba komandu ļoti bīstamās situācijās.

     [+] [-]

, 2009-11-08 16:04, pirms 14 gadiem
velu vieksmi var klut par laba kalibra vartsargu!!!
ja protams bus spelu prakse un vajadziga atieksme
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-08 17:49, pirms 14 gadiem
Es ceru, ka notiks tā - atnāks jaunais treneris un ieliks Maksimu par pirmo vārtsargu. Slovan Čehijā nav slikta komanda. Bet, ja liek spēlēt tikai dublieros, tad jāmeklē vien cits klubs. Un ļoti labi, ka interese par mūsu GK ir!