Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Smirnovam pirmā pilnā spēle sezonā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Smirnovam pirmā pilnā spēle sezonā
Māris Smirnovs

Svētdien pirmo pilno oficiālo spēli Zabžes "Gornik" sastāvā jaunajā 2008./09. gada sezonā aizvadījis Latvijas futbolists Māris Smirnovs. Viņa komanda Polijas Līgas kausa izcīņas otrajā kārtā savā laukumā ar 1:3 zaudēja Vodzislavas "Odra".

Polijas čempionātā Smirnova "Gornik" pēc četrām kārtām atrodas pēdējā 16. vietā, bet "Odra" ieņem augsto 3. vietu. "Gornik" minētajās četrās spēlēs nav guvusi nevienus vārtus, tāpēc vismaz ne pārāk prestižajā Līgas kausa izcīņā Zabžes komandas līdzjutēji cerēja uz pirmajiem vārtiem jaunajā sezonā. Sagadīja, taču diez vai par to liels prieks - "Gornik" atkal zaudēja, šoreiz ar 1:3 "Odra" vienībai.

Pirmo reizi pilnu spēli šajā sezonā aizvadīja Smirnovs. Viņš aizsardzības centrā visas 90 minūtes darbojās kopā ar Polijas futbola veterānu Tomašu Hajto. "Gornik" pirmā izvirzījās vadībā, taču beigās zaudēja ar 1:3. Spēles aprakstā teikts, ka aizsardzībā pieļautas pāris rupjas kļūdas, īpaši pozīciju izvēlē. Konkrēti uzvārdi gan nav nosaukti, tāpēc grūti spriest, kāds bijis Smirnova sniegums.

Polijas Līgas kausa izcīņā "Gornik" spēlē četru komandu grupā, kur jāaizvada divi apļi jeb sešas spēles. Ceturtdaļfinālā iekļūs labākās divas vienības. "Gornik" pirmajā spēlē viesos nospēlēja 0:0 ar Hožuvas "Ruch", bet nupat ar 1:3 zaudējusi "Odra". Tātad vēl grupu turnīrā atlikušas četras spēles. Grupā ir arī Bitomas "Polonia".

  -1 [+] [-]

, 2008-09-08 08:34, pirms 16 gadiem
kap'ec smirnovs nav izlase ?

     [+] [-]

, 2008-09-08 13:01, pirms 16 gadiem
Toč ko es gribēju prasīt,nez vai Sķopa tagad ir labākā fizuhā,nekā smirnovs!!!