Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešs pagarina līgumu ar "Yenisey" līdz 2019. gadam

Andrejs Siliņš

Kamešs pagarina līgumu ar "Yenisey" līdz 2019. gadam
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Enisey, Deniss Prihodko

Latvijas futbola valstsvienības pussargs Vladiimirs Kamešs uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar Krievijas Nacionālās jeb pēc spēka otrās līgas klubu Krasnojarskas "Yenisey".

28 gadus vecais Kamešs "Yenisey" rindās spēlē kopš pagājušā gada vasaras un 28 aizvadītos mačos šosezon izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem. Komanda finišēja trešajā vietā un kvalificējās pārspēlēm - pirmajā kārtā izdevās uzvarēt, taču finālā zaudējums un arī nākamajā sezonā komandai būs jāspēlē Nacionālajā līgā.

"Yenisey" nav pirmais ārzemju un Krievijas klubs, ko Kamešs pārstāvējis - iepriekš pussargs spēlējis Permas "Amkar" un Ņižņekamskas "Neftekhimik", bet 2015. gadā nospēlēja sešas spēles Polijas ekstraklasē, pārstāvot "Pogon". Pirms došanās uz Krasnojarsku Kamešs pārstāvēja "Liepāju", bet karjeras sākumā spēlējis arī "Liepājas Metalurgā" un "Gulbenē".

Latvijas valstsvienībā Kamešs debitēja 2012. gadā, kad arī tika nosaukts par Virslīgas labāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
Владимир Камеш продлил контракт с...