Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Žēl, ka nebiju labāk sagatavojies debijai"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Mihadjuks: "Žēl, ka nebiju labāk sagatavojies debijai"
Pāvels Mihadjuks ar "Dundee United" kreklu

Latvijas izlases kandidāts Pāvels Mihadjuks, kurš ikdienā pārstāv vienu no vadošajiem Skotijas Premjerlīgas klubiem "Dundee United", intervijā vietējiem medijiem pastāstījis par to, kā iejuties komandā, kā arī izteicis nožēlu, ka viņam neizdevās veiksmīgi debitēt jaunā kluba rindās.

Augumā staltais aizsargs Pāvels Mihadjuks Skotijas klubam pievienojās februāra sākumā, taču komandas pamatsastāvā viņam nav izdevies nostiprināties, jo savā pirmajā oficiālajā mačā pret "Hamilton", spēlējot sev mazāk ierastajā labās malas aizsarga pozīcijā, viņš nospēlēja neveiksmīgi. Kopš tās reizes komandas galvenais treneris Pīters Hjūstons mūsu aizsargam neuzticās, ļaujot nospēlēt vēl tik vienā spēlē. Pats Mihadjuks gan ir optimistiski noskaņots, cerot, ka viņam tiks dota vēl kāda iespēja sevi pierādīt:

""Dundee United" ir lielisks klubs ar spilgtu vēsturi. Man ļoti patīk darbs un treniņi klubā. Es neesmu dusmīgs par to, ka nespēlēju tik daudz, jo es iegūstu ļoti daudz trenējoties ar tik augsta līmeņa futbolistiem. Gan komanda, gan treneri mani uzņēmuši ļoti labi, esmu drošs, ja pats sākums man būtu padevies labāks, būtu starp pamatsastāva spēlētājiem. Es ļoti vēlos sevi pierādīt šajā komandā.

Būtu labāk vēlējies debitēt sev ierastajā centra aizsarga pozīcijā, bet arī spēlēšana labā aizsarga pozīcijā man nesagādāja problēmas. Žēl, ka nebiju labāk sagatavojies savai debijai pēc Latvijas čempionāta noslēguma - nebiju spēlējis trīs mēnešus.

Labs sākums vienmēr dod pārliecību, taču esmu profesionālis, man ir jābūt gatavam izmantot katru doto iespēju. Nav tāda futbolista, kurš nevēlētos vairāk iespēju - arī es neesmu starp tiem. Mans uzdevums šobrīd ir būt vislabākajā formā."

Pāvels arī atsevišķi uzslavējis komandas galveno treneri Pīteru Hjūstonu, kura vadībā komanda ieņem trešo vietu Skotijas Premjerlīgā, atpaliekot vien no grandiem "Celtic" un "Rangers", kā arī jau iekļuvusi Skotijas kausa pusfinālā, kur jātiekas ar "Raith Rovers". Līgums ar "Dundee United" ir spēkā līdz sezonas noslēgumam.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2010-04-08 19:14, pirms 15 gadiem
Nu jācer, ka tiks biežāk spēlēt