Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam par sevi atgādina vecā cirkšņa trauma

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam par sevi atgādina vecā cirkšņa trauma
Edgars Gauračs
Foto: www.rapidfans.ro

Nelielu pārtraukumu no ikdienas ierastā treniņprocesa nācies paņemt Latvijas U-21 izlases un Bukarestes "Rapid" uzbrucējam Edgaram Gauračam - par sevi atgādinājusi vecā cirkšņa trauma, kas futbolistam liedza piedalīties komandas spēlē šodien.

Šodien Rumānijas čempionātā futbolā 26. kārtas spēlē savā starpā tikās divi Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi - Edgara Gaurača pārstāvētā Bukarestes "Rapid" uzņēma Andreja Butrika "Ceahlaul" (mačs beidzās neizšķirti 1:1, "Rapid" vienīgos vārtus gūstot mača galotnē). Tā vietā, lai laukumā vērotu abu mūsējo divcīņas, ne viena, ne otra uzvārds nebija atrodams pat mača pieteikumā. Butriks pagaidām nespēj izturēt konkurenci komandā, savukārt Edgaram traucēt atkal sācis vecais cirkšņa savainojums.

"Jau pirms pagājušās spēles pret "Internazionale", kad biju pamatsastāvā, nedēļas vidū atkal sāka sāpēt cirksnis. Tomēr spēlēt varēju, treneris deva iespēju. Taču nākamajā dienā sākās stipras sāpes, un šo nedēļu trenējos individuāli, izgāju procedūras. Pamazām jau sāku trenēties kopā ar komandu, bet vēl vajadzīgs laiks," šovakar sarunā ar Sportacentrs.com atklāja Gauračs. "Nezinu, kā būs ar nākamo spēli – tā ir jau svētdien pret "Cluj". Vēl nezinu, kā būs ar veselību tad. Galvenais, ka paliek labāk, tāpēc nav nekas tik nopietns, lai īpaši uztrauktos. Vienīgi žēl, ka nākas izlaist spēles."

"Rapid" jaunais galvenais treneris Joans Andone, šķiet, pozitīvi ietekmējis ne tikai gaisotni komandā, bet arī situāciju ar Edgara spēles laiku – tam piekrīt arī pats futbolists, kurš jau pirmajā mačā jaunā trenera vadībā izpelnījās vietu pamatsastāvā: "Protams, tas bija pozitīvi, ka tiku pamatsastāvā. Pirmo puslaiku gan komanda nenospēlēja labi, pats īpaši daudz netiku pie bumbas un arī iespējām. Vārtus iesitu, bet no aizmugures. Centos parādīt sevi un palīdzēt komandai. Skatīsimies, kā būs tālāk. Jāstrādā – galvenais, lai pāriet savainojuma sekas, jo pagaidām tas traucē. Kā jau visās komandās, pēc trenera nomaiņas mainījās gaisotne arī pie mums, katrs cenšas sevi apliecināt no labākās puses. Mazliet parunājām ar treneri – patīkams cilvēks, ļoti spēcīgs treneris. Treniņi ir interesanti."

Pēc 26 kārtām Rumānijas čempionāta turnīra tabulā Bukarestes "Rapid" ar 42 punktiem ieņem 7. Vietu, kamēr līderei "Cluj" ir desmit punktu vairāk. Nākamo spēli "Rapid" sestdien aizvadīs tieši pret "Cluj".

Gauračs apmeklē "Rapid" – "Ceahlaul" spēli (www.sport.ro)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-09 00:58, pirms 15 gadiem
Ceru uz ātru atveseļošanos un nostiprināšanos pamatsastāvā!

Kluba krāsas līdzīgas Latvijas sarkanbaltsarkanājām.
Meitene pie sāna smuka

     [+] [-]

, 2010-04-09 05:28, pirms 15 gadiem
nakamais Pahars?

  -1 [+] [-]

, 2010-04-09 08:03, pirms 15 gadiem
Pats jauns bet traumas vecas!!! Tā ir ka treniņos nešancē!!!

     [+] [-]

, 2010-04-09 08:19, pirms 15 gadiem
moreno rakstīja: nakamais Pahars?
Tev droši vien tas priecētu? Guļi mierīgi, gan jau Edgars atveseļosies. Malacis, ticis tomēr pamatsastāvā, arī līdzjutēju attieksme var redzēt ka laba. Forza Edgar!

     [+] [-]

, 2010-04-09 13:29, pirms 15 gadiem
par Butrika netikšanu pamatsastāvā nav liels pārsteigums