Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam piespēle, Malašenokam gols

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubinam piespēle, Malašenokam gols
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Veiksmīgi savu klubu rindās nospēlējuši vairāki Latvijas futbolisti. Andrejs Rubins ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Baku "Inter" uzvarēt Azerbaidžānas čempionātā, bet Oļegs Malašenoks guvis uzvaras vārtus Maltas čempionāta spēlē.

Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstavētais Azerbaidžānas klubs "Inter Baki" savā laukumā līderu divcīņā uzņēma "Qarabağ" vienību. Abām komandām pēc deviņām aizvadītām kārtām bija pa 20 izcīnītiem punktiem. Pirmajā puslaikā abpusēji aktīvā spēlē vārti netika gūti. Savukārt 58.minūtē pēc Andreja Rubina piespēles gar vārtiem rezultātu atklāja lietuvietis Roberts Poškus. Mača 66.minūtē Leonardo pārsvaru dubultoja, bet 73.minūtē Rubins tika nomainīts. Spēles izskaņā viesi vienus vārtus atguva, tomēr uzvaru ar 2:1 svinēja "Inter". Rubins laukumā devās pamatsastāvā, savukārt Karlsons palika uz rezervistu soliņa.

Vārtsarga Pāvela Doroševa pārstāvētā "Qabala" savā laukumā pārliecinoši ar 3:0 apspēlēja "Mugan" futbolistus. Doroševs kapteiņa lomā laukumā pavadīja visas 90 minūtes un nosargāja savus vārtus neieņemtus.

Maltas futbola čempionātā labu maču aizvadījis Oļegs Malašenoks, kurš "Hibernians" rindās guva uzvaras vārtus spēlē pret "Msida". Oļegs spēles 77. minūtē ar precīzu sitienu panāca 1:0. Tieši ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās. Interesanti, ka jau no spēles 26. minūtes "Hibernians" spēlēja mazākumā. Oļegs laukumā pavadīja visu spēli.

Izmantotie resursi:
timesofmalta.com
azerisport.com

     [+] [-]

, 2009-11-07 16:47, pirms 15 gadiem
Vārtsarga Pāvela Davidova pārstāvētā "Qabala" savā laukumā pārliecinoši ar 3:0 apspēlēja "Mugan" futbolistus. Doroševs kapteiņa lomā laukumā pavadīja visas 90 minūtes un nosargāja savus vārtus neieņemtus.

autor izlabo! bet vsp tas labi, ka Doroševam uztic kapteiņa apsēju. priekš leģionāra tas ir liels gods
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-07 16:49, pirms 15 gadiem
Pirmajā brīdī izskatās, ka Rubīns RM spēlētu

  +3 [+] [-]

, 2009-11-07 16:49, pirms 15 gadiem
Gorkšam iespējams uzvaras vārti 82. minūtē visos pret Shefild Vel dazas min lidz beigam. 2-1

     [+] [-]

, 2009-11-07 16:52, pirms 15 gadiem
Šodien mūsu leģionāru diena. Gorkšam, Malašenokam, Rudņevam goli, bet Rubinam rezultatīva piespēle.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-07 17:09, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Maza kluda nevis Davidova , bet Dorosheva komanda!

Prieks par legionariem, bet Karlsons , gan
Karlsons aizmirsis majas savu propelleri
un pec mana domam karlsona vieta izlase jaspele Gauručam vai Rudņevam nevis tam karlsonam

     [+] [-]

, 2009-11-08 18:09, pirms 15 gadiem
Prieks, ka Doroševs ir kapteinis. Ja būtu tāda vajadzība, viņš arī varētu būt labs variants izlasei. Lai gan Vaņins, Koļinko un Romanovs viņam tagad vēl krietni priekšā. Rubins arī palīdzējis komandai un prieks par Malašenoku!