Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Rudņevs gūst uzvaras vārtus, Vaņins atvaira pendeli

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Rudņevs gūst uzvaras vārtus, Vaņins atvaira pendeli
Artjoms Rudņevs ar Jaceku Kieļbu
Foto: lechpoznan.pl

Šodien Polijas Ekstraklasē vārtus guvis Artjoms Rudņevs, palīdzot Poznaņas "Lech" ar 2:0 uzvarēt "Gornik". Šveices Superlīgā Andra Vaņina "Sion" ar 1:3 piekāpās "Thun" komandai. Starpība varēja būt arī lielāka, taču pirmā puslaika beigās Vaņins atvairīja 11 metru soda sitienu. Azerbaidžānas čempionātā beidzot uzvara Aleksandra Starkova "Baku".

Rudņevam 10. vārti sezonā, "Lech" uzvara

Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" šodien Polijas Ekstraklasē tikās ar "Gornik" komandu. Kā jau ierasts, Rudņevs devās laukumā pamatsastāvā, bija aktīvs jau no paša sākuma, līdz 14. minūtē guva arī vārtus. Krivecs piespēlēja bumbu Vilkam, kurš izdarīja centrējumu Rudņeva virzienā – Artjoms uztvēra piespēli un izdarīja precīzu sitienu no gaisa, panākot 1:0 "Lech" labā. Tie viņam jau 10. vārti čempionātā. Ar 1:0 arī noslēdzās mača pirmais puslaiks.

Pēc pārtraukuma Rudņevs izdarīja vienu sitienu pa vārtiem, taču bumba lidoja labu gabalu pāri. Vēl pāris minūtes vēlāk uzbrucējs nonāca aizmugures stāvoklī. 70. minūtē "Lech" dubultoja pārsvaru – pēc Kriveca piespēles 2:0 panāca Semirs Stiličs, uzstādot arī spēles gala rezultātu. "Lech" uzvara pacēlusi uz piekto vietu tabulā, bet Rudņevu, kurš kompensācijas laikā tika nomainīts, viņa vārtu guvums – uz dalītu pirmo pozīciju labāko bombardieru sarakstā. Veiksmīga diena mūsu Polijas leģionāriem, jo, kā jau ziņojām, šodien vārtus guva arī Aleksejs Višņakovs.

Vaņins atvaira pendeli, taču nespēj glābt no zaudējuma

Šveices Superlīgā šodien maču aizvadīja Andris Vaņins un "Sion". Mačā pret "Thun" puslaika vidū Alaro Domingess izvirzīja Sionu vadībā, un šāds rezultāts arī tika noturēts līdz puslaika beigām, kaut gan varēja būt arī 1:1. 39. minūtē uz "Sion" vārtiem tika piešķirts 11 metru soda sitiens, taču, pateicoties Vaņinam, tas netika realizēts – Latvijas izlases vārtsargs tika galā ar Stipes Matiča izdarīto sitienu. Šī Andrim bija trešā atvairītā pendele šosezon.

Otrā puslaika sākumā uz "Sion" vārtiem tika nozīmēts vēl viens 11 metru soda sitiens, un šoreiz Vaņins tika pārspēts – Dario Lečano panāca 1:1. Pēc rezultāta izlīdzināšanas "Thun" bija pārsvars, kas materializējās otrajā vārtu guvumā 68. minūtē – Stefans Andrists ar sitienu no 16 metriem izvirzīja "Thun" vadībā, bet vēl 10 minūtes vēlāk Milaims Rama panāca arī 3:1. Šāds arī gala rezultāts – Sionai 11. zaudējums sezonā, kas turnīra tabulā atmet uz ceturto vietu.

Starkovam beidzot uzvara

Beidzot pie uzvaras Azerbaidžānas futbola čempionātā tikusi Aleksandra Starkova trenētā "Baku" komanda, kas ar 2:1 pieveica Ritus Krjaukļa AZAL. Krjauklis sava kluba sastāvā laukumā pavadīja visu maču. Citā spēlē "Karabakh" cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Khazar Lankaran". Andrejs Rubins netika pieteikts.

Krievijas Premjerlīgā Mahačkalas "Anzhi" ar 2:1 uzvarēja "Volga". Oskars Kļava vēl vakar spēlēja "Anzhi" dublieru komandas sastāvā, taču bija pieteikts arī šim mačam. Laukumā gan aizsargs nedevās. Uzvara arī Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska 1.divīzijas komandai "Baltika" – 1:0 pret "Chernomorets". Abi Latvijas futbolisti laukumā pavadīja visu maču.

Izmantotie resursi:
Live Sport und News bei sportal.ch
championship.ru
Peşəkar Futbol Liqası

  +6 [+] [-]

, 2011-05-07 20:47, pirms 13 gadiem
4.vietā tiek Eirokausos,ja?

  +7 [+] [-]

, 2011-05-07 21:17, pirms 13 gadiem
Ooo Starkovam uzvara

  +2 [+] [-]

, 2011-05-07 21:24, pirms 13 gadiem
neoxeo rakstīja: 4.vietā tiek Eirokausos,ja?
Jā - 1.,2.vieta - ČL; 3.,4. - Europa League. Sion vēl 4 spēles palikušas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-05-07 21:49, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: "viņa vārtu guvums – uz dalītu pirmo labāko bombardieru sarakstā." - kas tas par tulkojumu?
kam negadās...
PS
Starkovs sāk savu uzvaru maratonu ar mazu soli (:

  +4 [+] [-]

, 2011-05-07 21:57, pirms 13 gadiem
Lieliska diena mūsu poļiem. Prieks gan par Višņakovu, gan par Rudņevu. Rudņevs nu tiešām pagaidām šo sezonu aizvada fantastiski. Īsts komandas motors. Vaņins ir meistars uz pendeļu atvairīšanu. Tas ir fakts. Žēl, ka zāģis beigās, bet nu Siona tā spēlē, proti, pa viļņiem - tad uzvara, tad zaudējums. Īstenībā lieliska diena mūsu futbolistiem, sākot ar to, ka Gorkšs oficiāli iekļuvis EPL un QPR nav saņēmuši sodu. Beidzot šajā rakstā netiks noriets arī Starkovs, bet visi brīnīsies tāpat kā tad, kad Perepļotkins gūst vārtus.

Prieks, ka arī Rafaļskim un Koļinko izdodas abiem beidzot nostabilizēties Baltikas pamatsastāvā. Gauračs Yenisey rindās to jau ir izdarījis, bet Krievijas Premjerlīgas vīriem Cauņam un Kļavam tas nākas daudz grūtāk, bet tas ir loģiski.

Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-07 22:51, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: "viņa vārtu guvums – uz dalītu pirmo labāko bombardieru sarakstā." - kas tas par tulkojumu?
viss pareizi,izlasi teikumu no sākuma.tur vēl vienam spēlētājam ir 10 goli,bet tākā Rudņevs ir mazāk guvis vārtus ar 11m tad viņš sarakstā ir augstāk.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-07 23:55, pirms 13 gadiem
Ja Starkova komanda vinnē, tad tuvāko dienu laikā gaidam rakstu par to, ka Perepļotkins guvis vārtus! Un kad tā notiks, tad nesakiet, ka es neko neteicu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-08 11:52, pirms 13 gadiem
Gomiku vinneeja? Labs kluba nosaukums! Interesanti butu, ja vinji pret cska vai spartaku uzmochiitu kaadaa eiropas kausaa