Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lazdiņam uzvara pār "Wisla", Verpakovskim pilns mačs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lazdiņam uzvara pār "Wisla", Verpakovskim pilns mačs
Artis Lazdiņš pa kreisi
Foto: lechpoznan.pl

Ziņojam par Latvijas futbola leģionāru gaitām.

Baltkrievijā Sergejs Kožans un Vadims Gospodars savu komandu pieteikumos netika, bet Germans Māliņš palika čempionvienības BATE rezervē izbraukuma uzvarā ar 1:0 pret "Slavia-Mozir".

Azerbaidžānā otrā sešinieka spēlē Oskara Kļavas AZAL ar 2:0 pārspēja "Turan". Kļavam pilna spēle, bet AZAL vēl vairāk nostiprinājies vadībā savā sešiniekā, kas kopvērtējumā dod 7. vietu.

Pirmo reizi šī gada Lietuvas čempionātā pie teikšanas ticis vārtsargs Māris Eltermanis. Komandas 4. mačā viņa "Kruoja" ar 4:0 sagrāva "Banga". Eltermanim sausa spēle. "Kruoja" ir starp līdervienībām.

Māra Verpakovska "Ergotelis" atkal nav spējusi uzvarēt - mājās 0:0 ar "Larissa", lai gan mūsu futbolista komanda no 60. minūtes spēlēja vairākumā. Verpakovskis nospēlēja pilnu maču, tomēr teksta tiešraidē nav atzīmēts. "Ergotelis" šobrīd ieņem 2. vietu un ļoti reāli pretendē uz iekļūšanu Grieķijas Superlīgā.

Arta Lazdiņa Gļivices "Piast", kas ir Polijas Ekstraklases jaunpienācēja, šodien guvusi vēl vienu lielu uzvaru - viesos 2:1 pret vairākkārtējo Polijas čempioni "Wisla". Lazdiņa komanda ātri ielaida, taču 70. un 73. minūtē šokēja mājiniekus un uzvarēja ar 2:1. Lazdiņš, kurš iepriekšējā mačā guva savus pirmos vārtus Polijā, šodien iznāca sākumsastāvā un tika nomainīts vien 89. minūtē. Lazdiņš teksta tiešraidē īpaši nav izcelts, toties "Piast" jau uzlēkusi līdz 5. vietai un bronzas pozīcijā esošajai Vroclavas "Slask" ir tikai par diviem punktiem vairāk. Vēl deviņas kārtas.

     [+] [-]

, 2013-04-08 00:37, pirms 11 gadiem
Neticami labi pagaidām iet Lazdiņa Piast Polijā. Cerams, ka tā turpinās. Verpakovska Ergotelis jau būtu jānodrošina vieta Superlīgā, ja nenotiek baigie brīnumi, bet nu uzvarēt komanda nespēj jau labu laiku.