Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"CSKA" uzvar bez Moroza

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"CSKA" uzvar bez Moroza
"CSKA" galvenais treneris Ļuboslavs Peņevs
Foto: www.cska.bg

Bulgārijas čempionātu ar uzvaru atsākusi Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA", kas šodien izbraukumā ar 3:0 sakāva "Belasitsa Petrich". Viktors Morozs gan šoreiz nebija pat spēles pieteikumā.

Jau ziņojām, ka Sofijas "CSKA" šonedēļ notika treneru maiņa - Dimitara Peņeva vietā turpmāk ar klubu strādās Ļuboslavs Peņevs. Kā izrādījies, treneru maiņa nākusi par sliktu mūsu pussargam Viktoram Morozam - jaunais komandas vadītājs mūsu pussargu šodienas mačam neiekļāva pat pieteikumā.

Komandas līdzjutēji to skaidro ar Moroza pablāvo sniegumu trešdienas kausa izcīņas mačā pret "Pirin" - šo maču "CSKA" zaudēja pēcspēles sitienu sērijā, bet Viktors tika nomainīts 75. minūtē. Šodienas mačā šaubu par uzvarētāju neradās - jau pirmajā puslaikā Sofijas "CSKA" guva visus trīs vārtus, bet otrajā mača daļā lielo pārsvaru bez grūtībām nosargāja.

Turnīra tabulā "CSKA" vismaz pagaidām ar 35 punktiem 16 mačos atkarojusi 1. vietu. Sofijas "Levski", kam ir par diviem punktiem mazāk un spēle rezervē, savu 16. kārtas maču aizvadīs rīt pret "Vihren Sandanski". Rīt čempionātu atsāks arī Staņislava PIhocka pārstāvētā Varnas "Cherno More", kas uzņems Blagojevgradas "Pirin" - komandu, kas šonedēļ no valsts kausa izcīņas izsita Moroza "CSKA".

Izmantotie resursi:
cska.bg

  +4 [+] [-]

, 2009-03-07 17:42, pirms 16 gadiem
Saaksies Noseedinaas Morzu malaa un viss

     [+] [-]

, 2009-03-07 18:50, pirms 16 gadiem
Konferences laikā ārā, kad neredz iekšā . Ja nesaprot paši vainīgi!

     [+] [-]

, 2009-03-07 21:10, pirms 16 gadiem
Sākas, ka tik nav jāiet atpakaļ uz "Skonto"... Bet nepārsteigsimies ar secinājumiem...